G
guest-1679060078
Gość
ja też na te tabletki zamieniłam , podobno najlepszy skład mają tylko ja mam problem z połykaniem tabletek a one są dwieJa pueria uno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też na te tabletki zamieniłam , podobno najlepszy skład mają tylko ja mam problem z połykaniem tabletek a one są dwieJa pueria uno.
prenatal unoA co teraz suplementujecie bo ja ciągle jeszcze mam pregne start
Ja tezJa pueria uno.
Hiv, kiła, grupa krwi, tsh, mocz, morfologia, glukoza, hcv.Jakie badania o ile jakieś zlecił Wam lekarz na pierwszej wizycie po pojawieniu się 2 kresek i becie?
Większość lekarzy czeka na widoczne bicie serca. Wczesniej się nawet karty ciazy nie zakłada. Większa uwage zwracają jedynie na kobiety po poronieniach etcJakie badania o ile jakieś zlecił Wam lekarz na pierwszej wizycie po pojawieniu się 2 kresek i becie?
Lekarz liczy od ostatniej miesiączki, oczywiście po usg to oceni, może się okazać młodsza ze względu właśnie na zapłodnienie, ale oficjalnie się bierze tylko pod uwagę miesiączkę.A jak w ogóle liczyć tygodnie od dnia miesiączki ostatniej czy potencjalnego zapłodnienia?
Tak, kartę ciąży tak, chociaż mi już zlecił badania, a w piątek będziemy dopiero zakładać kartę ciąży.Większość lekarzy czeka na widoczne bicie serca. Wczesniej się nawet karty ciazy nie zakłada. Większa uwage zwracają jedynie na kobiety po poronieniach etc
Oby bo po ostatniej ciszy, aż się boję uwierzyć, że teraz będzie dobrzeBędzie dobrze