reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Dzień dobry,
Na razie tylko się przywitam bardzo nieśmiało, po weekendzie zrobię drugą betę i zobaczę jak przyrost... Jestem w terminie z OM na 10.10. Dziś blade 2 kreski i beta 16, zobaczymy co tam z tego urośnie po 48h. Dzidziuś trzeci, w domku starsze rodzeństwo i córka 13 i syn 9, więc to prawie jakbym zostawała po raz pierwszy mamą, bo ja już wszystko zapomniałam :)
kochanie u mnie córka 18 i syn 15 skończone 😝😝😝 tak że i u mnie dość długa przerwa 🌝

reklama
Hej dziewczyny, ja znowu zaczynam się trochę martwić 😔 od wczoraj odczuwam nieco większe pobolewanie podbrzusza, czasem kłucie w jajnikach itp i dodatkowo od wieczora zauważyłam plamienie różowo -brązowe podczas podcierania się 😔
Nie panikuj, ale jedz na izbę przyjęć jak tylko możesz, jak najszybciej. Też mnie to spotkało, niestety krew też była i okazało się że przyczyną jest krwiak. Masz prawo jechać w takiej sytuacji i w razie czegoś najlepiej reagować od razu. Sam bol podbrzusza nie jest groźny, zależy w jakim nasileniu i czy miewałaś wcześniej mocny ból. W macicy i jej okolicach wszystko się zmienia, stąd to czujemy.

Hej dziewczyny, ja znowu zaczynam się trochę martwić 😔 od wczoraj odczuwam nieco większe pobolewanie podbrzusza, czasem kłucie w jajnikach itp i dodatkowo od wieczora zauważyłam plamienie różowo -brązowe podczas podcierania się 😔
jedź tak jak dziewczyny piszą , będziesz spokojniejsza

Kochana jedz na sor tak jak dziewczyny piszą. Trzymam kciuki 💚✊✊

reklama
Do góry