reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
mam wynik dziś beta 9293,3 tydzien temu kiedy byłam u lekarza była 786, chyba się trochę uspokoiłam, ale w sumie to nie wiem czy rośnie ta beta jak powinna, bo zupełnie nie znam się na tych wynikach. Może ktoras z Was mi coś podpowie :).

mam wynik dziś beta 9293,3 tydzien temu kiedy byłam u lekarza była 786, chyba się trochę uspokoiłam, ale w sumie to nie wiem czy rośnie ta beta jak powinna, bo zupełnie nie znam się na tych wynikach. Może ktoras z Was mi coś podpowie :).
ciężko określić po takim czasie. Najlepiej bada się przyrost po 48 h. A kiedy dokładnie robiłaś pierwsza betę?

podwaja się co 2dni 3h ☺️ nie rób już kolejnej, po osiągnięciu 10tys beta zwalnia i tylko serduszko się już potem sprawdza

Jestem po 1 wizycie. Wiec wedlug niej ciaza młodsza, narazie pęcherzyk z zalazkiem ciałka zoltego czy jakos tak. Za 2/3tyg mam przyjść. Poki co dostałam dupka żeby podnieść proga. Wedlug niej byly 2 I jeden sie wchłonął. Mowi żeby się nie martwić bo itp ale mimo to sie martwie 😅 ze jednak nic z tego....

reklama
Jestem po 1 wizycie. Wiec wedlug niej ciaza młodsza, narazie pęcherzyk z zalazkiem ciałka zoltego czy jakos tak. Za 2/3tyg mam przyjść. Poki co dostałam dupka żeby podnieść proga. Wedlug niej byly 2 I jeden sie wchłonął. Mowi żeby się nie martwić bo itp ale mimo to sie martwie 😅 ze jednak nic z tego....
Nie martw się, tylko myśl pozytywnie!

Do góry