reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Hej dziewczyny ❤️ mam mega doła ..zacznę od tego ze czekam na wyniki od rana ,pierwszy raz tak późno jest i nic nie ma ..plus pojechałam dziś do ginekologa (którego i tak chce zmienić ) to powiedział ze za szybko i mi heparyny nie da chyba ze 100%platna -da refundowana jak zlokalizuje pęcherzyk a póki co żebym poczekała .. strasznie sie stresuje bez tej heparyny ,powiedział ze dopiero w przyszły poniedziałek mam sie zapisać ..nie wiem po co w listopadzie mi mówił ze odrazu mi przepisze ,bez sensu ze z pracy się zwalniałam szybciej ,zamieszanie zrobiłam ,jechałam..😥 plus powiedział ze mogę w sumie łykać duphaston -dwie ,trzy tabletki ( on jest na podczymanie ciąży i niby nie zaszkodzi ,spotkała się któraś z taka opinia ? -mam ogólnie dużo ale po poprzedniej straconej ciąży w 11 tyg i chce zmienić lekarza jak tylko założy mi kartę ciąży (inni maja terminy długie ..)
Ale czemu Ci nie może dać heparynę przecież czy będzie czy nie zawsze lepiej przyjmować

reklama
poszukaj na znanym lekarzu, ja żeby brać heparynę miałam taką kartkę od genetyka, może być też od hematologa. A na początku do wizyty brałam acard. Teraz też jestem na acardzie samym bo mam wizytę dopiero w przyszły czwartek. Też nie wiem jakie teraz będą zalecenia, czy będę brała heparynę tym razem też.
biegnę zaraz po acard do apteki ,zastanawiam się jaka dawka ,z tego co pamietam Mimi759 bierze dawkę acard 75 .taki chyba kupić ?oczywiście jak zapytałam mojego to mówi ze wystarczy heparyna której teraz nie przepisze ) stałam tam i myślałam ze się przewroce z nerwów ..ja u genetyka nie byłam jak mi wyszła trombofilia to lekarz mnie uspokoił ze od początku przypiszemy heparyne i teraz będzie dobrze ..

biegnę zaraz po acard do apteki ,zastanawiam się jaka dawka ,z tego co pamietam Mimi759 bierze dawkę acard 75 .taki chyba kupić ?oczywiście jak zapytałam mojego to mówi ze wystarczy heparyna której teraz nie przepisze ) stałam tam i myślałam ze się przewroce z nerwów ..ja u genetyka nie byłam jak mi wyszła trombofilia to lekarz mnie uspokoił ze od początku przypiszemy heparyne i teraz będzie dobrze ..
zależy od lekarza, ja biorę 150. A skąd jesteś?

reklama
a jakie bierzesz witaminy bo przy trombofilii to też jest ważne

Do góry