reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Nic się w sumie nie dzieje. Mam tylko mega stres że będzie pozamaciczna tak jak rok temu nawet nie mam odwagi iść na betę bo tak panicznie się boje.
rozumiem, nie nastawiaj się znowu że sytuacja się powtórzy. Może lepiej jednak sprawdzić tą bete, na usg już coś widać jak jest 1000

Ja się uspokoję jak zobaczę że jest dobrze zagnieżdżone. Nawet mąż chodzi przestraszony, mówi do brzucha że ma się trzymać. No masakra ile to nerwów kosztuje nie myślałam że aż tyle.

Hej dziewczyny!
Ja swoje magiczne dwie kreski zobaczyłam 21 stycznia według aplikacji poród 29 września, ale kto wie… może i październik :) dlatego zostanę z Wami :). To moja pierwsza ciąża obecnie 6tydzien. Byłam u lekarza w 5 tc ale na usg widać było tylko pęcherzyk i w jajniku ciałko żółte po wizycie zrobilam beta 786.0. Wizyta dopiero 16 lutego …boje się bo nie mam tez żadnych dolegliwości oprocz senności i bólu piersi.

Ostatnia edycja:
Zazdroszczę Wam wizyty. Moja dopiero 20luty. Lekarka jest na urlopie. I zastanawiam się czy nie poszukać jakiegoś wcześniej na tą jedną wizytę i kiedy bym to musiała zrobić. Żeby było coś widać. Dzisiaj mam 4+4
Ja byłam w 5tc i było widać pęcherzyk także tez za wcześnie bo zarodka jeszcze nie było widać. Teraz jestem w 6tc i wizytę mam 16 lutego.

Hej dziewczyny!
Ja swoje magiczne dwie kreski zobaczyłam 21 stycznia według aplikacji poród 29 stycznia, ale kto wie… może i październik :) dlatego zostanę z Wami :). To moja pierwsza ciąża obecnie 6tydzien. Byłam u lekarza w 5 tc ale na usg widać było tylko pęcherzyk i w jajniku ciałko żółte po wizycie zrobilam beta 786.0. Wizyta dopiero 16 lutego …boje się bo nie mam tez żadnych dolegliwości oprocz senności i bólu piersi.
Kiedy miałaś pierwszy dzien ostatniej miesiączki?

reklama
Hej dziewczyny!
Ja swoje magiczne dwie kreski zobaczyłam 21 stycznia według aplikacji poród 29 stycznia, ale kto wie… może i październik :) dlatego zostanę z Wami :). To moja pierwsza ciąża obecnie 6tydzien. Byłam u lekarza w 5 tc ale na usg widać było tylko pęcherzyk i w jajniku ciałko żółte po wizycie zrobilam beta 786.0. Wizyta dopiero 16 lutego …boje się bo nie mam tez żadnych dolegliwości oprocz senności i bólu piersi.
29 września termin chyba chciałaś napisać 😊. No przy takiej becie niestety ciężko coś więcej zobaczyć.
Ja byłam w 5tc i było widać pęcherzyk także tez za wcześnie bo zarodka jeszcze nie było widać. Teraz jestem w 6tc i wizytę mam 16 lutego.
No to wszytsko zależy indywidualnie, bo najczęściej liczy się od om, a każda mogła mieć inaczej zapłodnienie, inaczej beta wzrasta. Teraz w sumie jak pójdziesz to już powinno być serduszko 😊

Do góry