reklama
Kasiek88
Fanka BB :)
Nic się w sumie nie dzieje. Mam tylko mega stres że będzie pozamaciczna tak jak rok temu nawet nie mam odwagi iść na betę bo tak panicznie się boje.jeśli nic się nie dzieje to najlepiej iść w okolicy 7 tygodnia, kiedy jest już serduszko. Mniej stresu
Lu_cy
rozumiem, nie nastawiaj się znowu że sytuacja się powtórzy. Może lepiej jednak sprawdzić tą bete, na usg już coś widać jak jest 1000Nic się w sumie nie dzieje. Mam tylko mega stres że będzie pozamaciczna tak jak rok temu nawet nie mam odwagi iść na betę bo tak panicznie się boje.
Calineczka92
No to jak beta ponad 1tys można iść sprawdzić do jakiekolwiek gina czy dobrze umiejscowiona.Ja się uspokoję jak zobaczę że jest dobrze zagnieżdżone. Nawet mąż chodzi przestraszony, mówi do brzucha że ma się trzymać. No masakra ile to nerwów kosztuje nie myślałam że aż tyle.
JoannaBla
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny!
Ja swoje magiczne dwie kreski zobaczyłam 21 stycznia według aplikacji poród 29 września, ale kto wie… może i październik dlatego zostanę z Wami . To moja pierwsza ciąża obecnie 6tydzien. Byłam u lekarza w 5 tc ale na usg widać było tylko pęcherzyk i w jajniku ciałko żółte po wizycie zrobilam beta 786.0. Wizyta dopiero 16 lutego …boje się bo nie mam tez żadnych dolegliwości oprocz senności i bólu piersi.
Ja swoje magiczne dwie kreski zobaczyłam 21 stycznia według aplikacji poród 29 września, ale kto wie… może i październik dlatego zostanę z Wami . To moja pierwsza ciąża obecnie 6tydzien. Byłam u lekarza w 5 tc ale na usg widać było tylko pęcherzyk i w jajniku ciałko żółte po wizycie zrobilam beta 786.0. Wizyta dopiero 16 lutego …boje się bo nie mam tez żadnych dolegliwości oprocz senności i bólu piersi.
Ostatnia edycja:
JoannaBla
Zaciekawiona BB
Ja byłam w 5tc i było widać pęcherzyk także tez za wcześnie bo zarodka jeszcze nie było widać. Teraz jestem w 6tc i wizytę mam 16 lutego.Zazdroszczę Wam wizyty. Moja dopiero 20luty. Lekarka jest na urlopie. I zastanawiam się czy nie poszukać jakiegoś wcześniej na tą jedną wizytę i kiedy bym to musiała zrobić. Żeby było coś widać. Dzisiaj mam 4+4
HeraUnique
Kiedy miałaś pierwszy dzien ostatniej miesiączki?Hej dziewczyny!
Ja swoje magiczne dwie kreski zobaczyłam 21 stycznia według aplikacji poród 29 stycznia, ale kto wie… może i październik dlatego zostanę z Wami . To moja pierwsza ciąża obecnie 6tydzien. Byłam u lekarza w 5 tc ale na usg widać było tylko pęcherzyk i w jajniku ciałko żółte po wizycie zrobilam beta 786.0. Wizyta dopiero 16 lutego …boje się bo nie mam tez żadnych dolegliwości oprocz senności i bólu piersi.
reklama
Calineczka92
29 września termin chyba chciałaś napisać . No przy takiej becie niestety ciężko coś więcej zobaczyć.Hej dziewczyny!
Ja swoje magiczne dwie kreski zobaczyłam 21 stycznia według aplikacji poród 29 stycznia, ale kto wie… może i październik dlatego zostanę z Wami . To moja pierwsza ciąża obecnie 6tydzien. Byłam u lekarza w 5 tc ale na usg widać było tylko pęcherzyk i w jajniku ciałko żółte po wizycie zrobilam beta 786.0. Wizyta dopiero 16 lutego …boje się bo nie mam tez żadnych dolegliwości oprocz senności i bólu piersi.
No to wszytsko zależy indywidualnie, bo najczęściej liczy się od om, a każda mogła mieć inaczej zapłodnienie, inaczej beta wzrasta. Teraz w sumie jak pójdziesz to już powinno być serduszkoJa byłam w 5tc i było widać pęcherzyk także tez za wcześnie bo zarodka jeszcze nie było widać. Teraz jestem w 6tc i wizytę mam 16 lutego.