reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Z tym usg ciężko przewidzieć bo każda inaczej, to tak jak bety nam inaczej rosną, inaczej prog wygląda itd.
Mi łatwo bo jak nie będzie za dużo widać to idę znów, bo mam wizyty z pakietu, więc mogę sobie pozwolić chodzić non stop.

reklama
Byłam na becie i progu dzisiaj. Wróciłam i mam mega krwawienie. Sytuacja się powtarza, pytanie czy cp czy biochem. Nie będę pisała co czuje. Wieczorem wyniki, jutro na szybko mam wizytę u lekarki jakieś z dobrymi opiniami z internetu bo moja na urlopie. Przeczucia moje kolejny raz się potwierdzają niestety.

Z tym usg ciężko przewidzieć bo każda inaczej, to tak jak bety nam inaczej rosną, inaczej prog wygląda itd.
Mi łatwo bo jak nie będzie za dużo widać to idę znów, bo mam wizyty z pakietu, więc mogę sobie pozwolić chodzić non stop.
ja też mam pakiet, ale do ginekologa chodzę poza pakietem, w razie czego pójdę dodatkowo do ginekologa z pakietu, jakoś to ogarnę 😄

Byłam na becie i progu dzisiaj. Wróciłam i mam mega krwawienie. Sytuacja się powtarza, pytanie czy cp czy biochem. Nie będę pisała co czuje. Wieczorem wyniki, jutro na szybko mam wizytę u lekarki jakieś z dobrymi opiniami z internetu bo moja na urlopie. Przeczucia moje kolejny raz się potwierdzają niestety.
Czuje się napewno ujowo, ale to krwawienie żywa krwią? Kochana mam nadzieję, że to tylko jakiś krwiak, bosze naprawdę trzymam mocno za Ciebie kciuki 💚🍀🍀✊✊

Wierzę, że to nie to co myślisz, a jakiś krwiak, który Wam nie zagraża. Trzymaj się i daj znać jutro!

może lepiej jechać na ginekologiczną izbę przyjęć? Bierzesz jakiś duphaston albo luteinę?

reklama
ja też mam pakiet, ale do ginekologa chodzę poza pakietem, w razie czego pójdę dodatkowo do ginekologa z pakietu, jakoś to ogarnę 😄
Ja akurat ostatnio napotkałam super ginekologa z jednostki współpracującej. Tomasz Leks w Sosnowcu przyjmuje i naprawdę byłam na 1 wizycie co prawda dopiero, ale spędziłam 40min, sprawdził wszystkie badania, dokładnie mnie zbadał, przeprowadził wywiad, nie bał się tematu niepłodności, nie gadał glupot takich jak dotychczasowi ginekologowie, a po wizycie poczytałam o nim opinie(bo poszłam tylko po usg wtedy do pierwszego lepszego 😅) i opinie w sumie potwierdziły moje odczucia, więc raczej będę chciała go jako prowadzącego ciążę, no chyba, że się zawiodę.

Do góry