Calineczka92
Fanka BB :)
O której?Ja też jutro idę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O której?Ja też jutro idę
Nie mam dokładnie wyznaczonej godziny. Umówiłam się z lekarką że przyjadę po pracy pewnie ok 16:30 ale nie wiem ile będę czekać na wizytę.O której?
Takiego mam stresa że masakra. Nie mogę się na niczym skupić. A w pracy do 10 muszę zakończyć ubiegły rok.Czyli @HeraUnique ma na 13, @Aewea na 15, ja na 15.45 i @Mimi759 od 16.30
To dziewczyny pierwsze dawać znać jak tam
ja jeszcze oprócz bólu piersi zaczynam odczuwać coraz większe swędzenie, głównie w okolicy sutkówJa dobrze chociaż ciężko mi się wstaje coś, czuje się zmeczona. Dziś jedynie mnie przebudził nad ranem ból piersi, potem już lepiej . A tak to bardzo wczoraj miałam kłóciła pobolewania delikatne na jajnikach, więc nie mogę narzekać. Już nie umiem się doczekać jutrzejszej wizyty
No to oby szybko Ci poszło. Ja wczoraj miałam spory stres, dziś jakoś na razie na luzie, a jutro mam tak napięty grafik przed usg żeby za dużo nie myśleć . Tak naprawdę jutro może się okazać, że tylko zobaczę pusty pęcherzyk i też się nastawiam na to żeby nie panikować .Takiego mam stresa że masakra. Nie mogę się na niczym skupić. A w pracy do 10 muszę zakończyć ubiegły rok.
Oo ciekawe, jeszvze o takim nie słyszałam objawie, ale to jest właśnie to, że każdy ma inaczejja jeszcze oprócz bólu piersi zaczynam odczuwać coraz większe swędzenie, głównie w okolicy sutków
jeśli nic się nie dzieje to najlepiej iść w okolicy 7 tygodnia, kiedy jest już serduszko. Mniej stresuZazdroszczę Wam wizyty. Moja dopiero 20luty. Lekarka jest na urlopie. I zastanawiam się czy nie poszukać jakiegoś wcześniej na tą jedną wizytę i kiedy bym to musiała zrobić. Żeby było coś widać. Dzisiaj mam 4+4