Calineczka92
Fanka BB :)
ZdrowoA ja mam ochotę non stop na jajka i ziemniaczki z cebulką a do tego marchewka goowana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZdrowoA ja mam ochotę non stop na jajka i ziemniaczki z cebulką a do tego marchewka goowana
ja tez kurcze tylko to przeczytałam i wiem czego mi do szczęścia brakujeNo i wlasnie ja teraz tez
Moze po prostu nie wymieniajmy co bysmy zjadły[
ja tez kurcze tylko to przeczytałam i wiem czego mi do szczęścia brakuje
jestem za ! temat zakończmy póki na maxa się rozkręci ,ja nie chce po nocy stać w kuchni,rano wstaje do pracyyy …Moze po prostu nie wymieniajmy co bysmy zjadły
Już sobie wyobrażam te zakupy jakie bym musiała zrobić po czytaniu o tych pysznościjestem za ! temat zakończmy póki na maxa się rozkręci ,ja nie chce po nocy stać w kuchni,rano wstaje do pracyyy …
ja póki co nawet dobrze, ale mimo bycia w domu i tak budzę się z rana i już nie mogę zasnąć. Trochę mnie brzuch pobolewa jak narazieJak tam dziewczyny się czujecie?
Very good indeed choć juz druga noc bolal mnie żołądekJak tam dziewczyny się czujecie?
ja się czuję jakbym w ogóle w ciąży nie była i bardzo mi to pasuje. Jak bolał mnie poprzednio brzuch to szłam zawsze z duszą na ramieniu do toalety że coś się stanie, a teraz jestem oazą spokojuJak tam dziewczyny się czujecie?