reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
No ja tez sie stara nie czuje ale zauważyłam taki trend u lekarzy ze dla nich to juz ciaza podwyzszonego ryzyka 🤷‍♀️ zobaczymy w czwartek 🙃
ja miałam po stracie wysokiego ryzyka, ale wtedy rzeczywiście się działo. Miałam traumę. Krwawienia, plamienia , twardnienie brzucha. Koszmar. Teraz odpukac spokojnie i oby tak było do końca 😁

Nie jestem zwolnikiem brania czegoś czego nie trzeba, a z tego co pisałaś nie masz żadnych plamień i niepokojących rzeczy żeby martwić się, że za niski próg. Lekarzem też nie jestem mogę się mylić i może Ci zalecić, ale jak nie trzeba to nie ma po co się szprycować zbędnie 🙈
Co lekarz powie to zrobie 🤷‍♀️

Tez macie na cos ochote I nie wiecie na co? Bo ja juz dzisiaj przerobilam w glowie tyle opcji, ze juz sama nie wiem 😅

Co lekarz powie to zrobie 🤷‍♀️

Tez macie na cos ochote I nie wiecie na co? Bo ja juz dzisiaj przerobilam w glowie tyle opcji, ze juz sama nie wiem 😅
dokładnie, najpierw chciało mi się w pracy żurku. Zrobiłam owsiankę truskawkową, wylałam ja po 3 łyżkach. Ostatecznie zamówilyśmy maczka mcflurry i wieśmaka 😂

Co do smaków w sumie nie mam, czuje częściej uczucie głodu, a tak to niby nie chce mi się jeść, als czuje się głodna, zjem trochę i pełna, ale za chwilę głodna 😅

reklama
Do góry