reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny. Jestem załamana.
W nocy przeszedł wynik bety
23.01 266
27.01 1766
A 30.01 3238

Na kalkulatorze pokazuje że niecałe 50% przyrost.
Ja już nie przeżyje tego drugi raz;) cała noc już nie spałam.;(

Dziewczyny. Jestem załamana.
W nocy przeszedł wynik bety
23.01 266
27.01 1766
A 30.01 3238

Na kalkulatorze pokazuje że niecałe 50% przyrost.
Ja już nie przeżyje tego drugi raz;) cała noc już nie spałam.;(
a robiłaś badania w tym samym laboratorium, ten pierwszy przyrost między 23 a 27 wygląda całkiem normalnie. Powtórz sobie za dokładnie 48h. Nie martw się na zapas. Kiedy masz wizytę?

a robiłaś badania w tym samym laboratorium, ten pierwszy przyrost między 23 a 27 wygląda całkiem normalnie. Powtórz sobie za dokładnie 48h. Nie martw się na zapas. Kiedy masz wizytę?
tak w tym samym labo robiłam. Wizyta dopiero 8.02. czyli ponad tydzień. Chyba zwariuje do tego czasu;/ a tak się już cieszyłam że pierwszy przyrost taki super.
Ogólnie czuje się dobrze. Brzuch czasami pobolewa, ciągnie i kłuje ale nie mocno, piersi bolesne dalej tak samo, nawet czasami mnie mdli, plamienia brak.
Dziś mam 5+2 z OM
Ostatnio ciąża przestała się rozwijać koło 8 tyg.;/

tak w tym samym labo robiłam. Wizyta dopiero 8.02. czyli ponad tydzień. Chyba zwariuje do tego czasu;/ a tak się już cieszyłam że pierwszy przyrost taki super.
Ogólnie czuje się dobrze. Brzuch czasami pobolewa, ciągnie i kłuje ale nie mocno, piersi bolesne dalej tak samo, nawet czasami mnie mdli, plamienia brak.
Dziś mam 5+2 z OM
Ostatnio ciąża przestała się rozwijać koło 8 tyg.;/
moja pierwsza też przestała się rozwijać w tym czasie, nie pozostaje Ci nic innego jak czekać i być dobrej myśli. U mnie podejście się już trochę zmieniło, lekarz mi dużo uświadomił. I jednak w mojej głowie jest teraz wszystko inaczej ułożone. Jak ma być dobrze to będzie choćby nie wiem co. Z synem w 8 tygodniu miałam krwotok ze skrzepami, a mimo wszystko był silny i dał radę. Trzymam za Ciebie kciuki ❤️

moja pierwsza też przestała się rozwijać w tym czasie, nie pozostaje Ci nic innego jak czekać i być dobrej myśli. U mnie podejście się już trochę zmieniło, lekarz mi dużo uświadomił. I jednak w mojej głowie jest teraz wszystko inaczej ułożone. Jak ma być dobrze to będzie choćby nie wiem co. Z synem w 8 tygodniu miałam krwotok ze skrzepami, a mimo wszystko był silny i dał radę. Trzymam za Ciebie kciuki ❤️

Staram się być spokojna. Wiem że stres tylko pogarsza sprawę. Jutro pójdę jeszcze raz na betę.
Pocieszam się że 50% to jeszcze nie tak źle.
Ostatnio miałam tylko 14%.

reklama
Do góry