reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Tez nie ide czekam na wizyte u ginekologa i potwierdzenie bicia sercaA ja na badania nie poszłam. Boje się, wolę nie wiedzieć. Zmierzyłam tylko cukier glukometrem 111 więc ciąża jest. U mnie pozytywny test jest równy cukrzycy ciążowej.
Calineczka92
Daj znać, ja trzymam kciuki za piękna betęMiłego dnia dla wszystkich i kciuki za badania. Ja dzisiaj będę miała w końcu wynik bety.
Kasiek88
Jestem ogólnie przestraszona. Wolę nie wiedzieć jaka ta beta. W pierwszej ciąży 8 lat temu nie robiłam wcale. Potem w drugiej 6 lat temu chyba mam tylko jeden wynik nie wiedziałam po co to. A w trzeciej pozamacicznej ta beta myślałam że mnie wykończy. Jestem tak przestraszona że wolę tego nie wiedzieć.
Calineczka92
Wolne? Zazdroszczę! Ja bym poszła chętnie spać, jesczze weszłam do sklepu i tak dawało octem, że mnie całkiem zemdliło dziśJa już po po pobraniu, teraz szybkie śniadanie i idę spać dalej (co by szybciej czas zleciał do 17 )
Aewea
na całe szczęście mam dzisiaj wolneWolne? Zazdroszczę! Ja bym poszła chętnie spać, jesczze weszłam do sklepu i tak dawało octem, że mnie całkiem zemdliło dziś
reklama
Calineczka92
To odpoczywajna całe szczęście mam dzisiaj wolne