reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Nieśmiało się przywitam. Dzisiaj 30dc. Termin może na 4.10. chociaż nie bardzo wiem kiedy owulacja była. Może być młodsza ciąża. We czwartek jeszcze negatyw, wczoraj już cień , a dzisiaj tak. Równi rok temu miałam ciążę pozamaciczna. Jestem pełna obaw.

Załączniki

• IMG_20230129_082928342.jpg
    IMG_20230129_082928342.jpg
    711,2 KB · Wyświetleń: 100
hej, hej, a robiłaś może betę lub czy planujesz?
Nie robiłam, i chyba nie planuje. Poprzednim razem zrobiłam (pierwsza ponad 3tys, druga ponad 4tys) i do wizyty przez ten wynik byłam tak nieznośna w domu, ze nie wiem jak mój maz to zniósł 😅 wiec teraz chyba chce spędzić najbliższe 2 tygodnie w spokoju, cokolwiek znów miałabym usłyszeć na wizycie 😉

Nie robiłam, i chyba nie planuje. Poprzednim razem zrobiłam (pierwsza ponad 3tys, druga ponad 4tys) i do wizyty przez ten wynik byłam tak nieznośna w domu, ze nie wiem jak mój maz to zniósł 😅 wiec teraz chyba chce spędzić najbliższe 2 tygodnie w spokoju, cokolwiek znów miałabym usłyszeć na wizycie 😉
rozumiem

Nieśmiało się przywitam. Dzisiaj 30dc. Termin może na 4.10. chociaż nie bardzo wiem kiedy owulacja była. Może być młodsza ciąża. We czwartek jeszcze negatyw, wczoraj już cień , a dzisiaj tak. Równi rok temu miałam ciążę pozamaciczna. Jestem pełna obaw
Hej! Powodzenia 🙂

reklama
Do góry