Aewea
Fanka BB :)
hej, hej, a robiłaś może betę lub czy planujesz?Cześć Wam wszystkim
jestem Justyna, obecnie 4t+0d, termin na 08 października, pierwsza wizyta 10.02 (5t+5d)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej, hej, a robiłaś może betę lub czy planujesz?Cześć Wam wszystkim
jestem Justyna, obecnie 4t+0d, termin na 08 października, pierwsza wizyta 10.02 (5t+5d)
Nie robiłam, i chyba nie planuje. Poprzednim razem zrobiłam (pierwsza ponad 3tys, druga ponad 4tys) i do wizyty przez ten wynik byłam tak nieznośna w domu, ze nie wiem jak mój maz to zniósł wiec teraz chyba chce spędzić najbliższe 2 tygodnie w spokoju, cokolwiek znów miałabym usłyszeć na wizyciehej, hej, a robiłaś może betę lub czy planujesz?
rozumiemNie robiłam, i chyba nie planuje. Poprzednim razem zrobiłam (pierwsza ponad 3tys, druga ponad 4tys) i do wizyty przez ten wynik byłam tak nieznośna w domu, ze nie wiem jak mój maz to zniósł wiec teraz chyba chce spędzić najbliższe 2 tygodnie w spokoju, cokolwiek znów miałabym usłyszeć na wizycie
Cześć! Termin masz jak jaCześć Wam wszystkim
Hej! PowodzeniaNieśmiało się przywitam. Dzisiaj 30dc. Termin może na 4.10. chociaż nie bardzo wiem kiedy owulacja była. Może być młodsza ciąża. We czwartek jeszcze negatyw, wczoraj już cień , a dzisiaj tak. Równi rok temu miałam ciążę pozamaciczna. Jestem pełna obaw
ja jestem z okolic WarszawyW ogóle skąd dziewczyny jesteście? Ktoras może z Poznania?
Ja okolice WłocławkaW ogóle skąd dziewczyny jesteście? Ktoras może z Poznania?