Calineczka92
Fanka BB :)
To tylko ja się tak wyłamałam o dzieńMi termin też tak wychodzi czyli jest na 4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tylko ja się tak wyłamałam o dzieńMi termin też tak wychodzi czyli jest na 4
Ja jestem ciągle zmęczona i od czasu do czasu lekko mnie mdli..Jakieś nowe objawy macie?
Pobolewanie podbrzusza czasami, czasami kłucie w jajniku, lekkie mdlosci od czasu do czasu, zmeczenie w ciagu dnia za to w nocy nie moge spacJakieś nowe objawy macie?
ja ciagle mam uczucie takiego wzdęciaJakieś nowe objawy macie?
mi właśnie ginekolog jak już mu ostatnio zagadywalam o acard powiedział ze wystarczy heparyna bo to to samo ..jakos nad tym się mie zastanawiałam (to było w listopadzie ) stwierdziłam ze jeśli mi się uda to wtedy z nim zagadam ..będę jutro (pytam bo i tak chce zmienić ginekologa) ale to ze pracujesz właśnie w tym środowisku to dlatego zagadalam bo wiesz jak postawie na swoim to mi musi przepisać .. zastanawiam się właśnie ..Ja biorę wieczorem acard 75 i heparynę.
Ale acard jest bez recepty. Mnie też to dziwi ale wyszłam że tak musi być.mi właśnie ginekolog jak już mu ostatnio zagadywalam o acard powiedział ze wystarczy heparyna bo to to samo ..jakos nad tym się mie zastanawiałam (to było w listopadzie ) stwierdziłam ze jeśli mi się uda to wtedy z nim zagadam ..będę jutro (pytam bo i tak chce zmienić ginekologa) ale to ze pracujesz właśnie w tym środowisku to dlatego zagadalam bo wiesz jak postawie na swoim to mi musi przepisać .. zastanawiam się właśnie ..
ale acard tez Ci kazał Twój ginekolog tak ?Ale acard jest bez recepty. Mnie też to dziwi ale wyszłam że tak musi być.
a Jeszcze dopytam bo się nie znam ,jeśli chodzi o heparynę to tez są jakies dawki tak ?Ale acard jest bez recepty. Mnie też to dziwi ale wyszłam że tak musi być.