Lu_cy
Fanka BB :)
nie może być inaczej bo nedbud to steryd oby przeszło jak najszybciejNo tak słyszałam że niby nie jest groźny ale zjedycowanie po inhalacji i syropie jest trochę mniejszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie może być inaczej bo nedbud to steryd oby przeszło jak najszybciejNo tak słyszałam że niby nie jest groźny ale zjedycowanie po inhalacji i syropie jest trochę mniejszy
dokładnie taknie może być inaczej bo nedbud to steryd oby przeszło jak najszybciej
nie sugeruj się tymi pomiarami, mój wychodzi cały czas większy na USG, a wszystko jest w porządku. To tylko teoria, a teoria nie zawsze idzie w parze z praktyką. Wystarczy, że owulacja się przesunęła i już będą różniceMam pytanie do dziewczyn które mają aplikacje MOMLY. Czy zgadzają się wam tam wymiary dziecka z USG z tymi które są w apce? Np tam w 9 tyg dziecko ma niby 4cm, a na Usg mi wychodzi 2.5 cm...
Takie fajne są te porównania do owoców a takie niemiarodajne, bo zawyżone
ja mam aplikacje ciąża + i tam mi pokazywało w 12 tygodniu, że dziecko ma 7 cm, a jak byłam na prenatalnych w 12+1 to z usg miało 5,64. Może i pod koniec tego 12 tyg te 7 cm byłoby bliższe.Mam pytanie do dziewczyn które mają aplikacje MOMLY. Czy zgadzają się wam tam wymiary dziecka z USG z tymi które są w apce? Np tam w 9 tyg dziecko ma niby 4cm, a na Usg mi wychodzi 2.5 cm...
Co aplikacja pokazuje inne wymiary w tym samym tygodni, więc mocno bym nie przywiązywała do tego uwagiMam pytanie do dziewczyn które mają aplikacje MOMLY. Czy zgadzają się wam tam wymiary dziecka z USG z tymi które są w apce? Np tam w 9 tyg dziecko ma niby 4cm, a na Usg mi wychodzi 2.5 cm...
pamietaj, ze to tylko apka - a szczerze mowiac te nigdy nie sa super dokladne.Mam pytanie do dziewczyn które mają aplikacje MOMLY. Czy zgadzają się wam tam wymiary dziecka z USG z tymi które są w apce? Np tam w 9 tyg dziecko ma niby 4cm, a na Usg mi wychodzi 2.5 cm...
Ja mialam 13+4 i maleństwo miało 7.5cm.pamietaj, ze to tylko apka - a szczerze mowiac te nigdy nie sa super dokladne.
Mialam USG 12+4 - teoretycznie Male powinno miec jakos 7,5cm, a wyszlo o 1cm wieksze
Jak lekarz nie widzi problemu to nie ma sie co przejmowac
Dobry pomysł ze strategiczną kropką