reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Mam pytanie do dziewczyn które mają aplikacje MOMLY. Czy zgadzają się wam tam wymiary dziecka z USG z tymi które są w apce? Np tam w 9 tyg dziecko ma niby 4cm, a na Usg mi wychodzi 2.5 cm...
Takie fajne są te porównania do owoców a takie niemiarodajne, bo zawyżone 😒

Mam pytanie do dziewczyn które mają aplikacje MOMLY. Czy zgadzają się wam tam wymiary dziecka z USG z tymi które są w apce? Np tam w 9 tyg dziecko ma niby 4cm, a na Usg mi wychodzi 2.5 cm...
nie sugeruj się tymi pomiarami, mój wychodzi cały czas większy na USG, a wszystko jest w porządku. To tylko teoria, a teoria nie zawsze idzie w parze z praktyką. Wystarczy, że owulacja się przesunęła i już będą różnice

ja mam aplikacje ciąża + i tam mi pokazywało w 12 tygodniu, że dziecko ma 7 cm, a jak byłam na prenatalnych w 12+1 to z usg miało 5,64. Może i pod koniec tego 12 tyg te 7 cm byłoby bliższe.

Co aplikacja pokazuje inne wymiary w tym samym tygodni, więc mocno bym nie przywiązywała do tego uwagi 😊

pamietaj, ze to tylko apka - a szczerze mowiac te nigdy nie sa super dokladne.

Mialam USG 12+4 - teoretycznie Male powinno miec jakos 7,5cm, a wyszlo o 1cm wieksze :)

Jak lekarz nie widzi problemu to nie ma sie co przejmowac

reklama
Do góry