reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

Witam czy któraś z was miała covida w ciąży a po covidzie zapalenie oskrzeli?? Ja jestem w 9 tygodniu ciąży i to wszystko przechodzę. Nie mogę dostać antybiotyk bo już w tym miesiącu miałam bo miałam anginę teraz zapisano mi Nebut inhalacje i syrop na kaszel taki dla dzieci . Cały miesiąc jestem chora . Choroba po chorobie. Czy ktoś z was tak miał. Boje się o dziecko

reklama
Hej 🙂 Wyszły mi bakterie w moczu, wizyta u gin dopiero w przyszłym tygodniu. Kupiłam sobie sok z żurawiny, ale nie wiem jak go pić 😅 na jednej stronie jest napisane ze 250ml dziennie, na innej że dwa razy po 25ml wystarczy, i nie wiem może coś podpowiecie? 😅 rozcieńczac go woda?
ja strasznie latwo lapie infekcje moczu (taka naturalna tendencja plus kamienie :p). Pije po prostu wode z dolewanym sokiem z zurawiny - ile dam rade w ciagu dnia tyle wypijam i poki co to pomaga, ale to pomaga zapobiegawczo. Jak juz jest infekcja to lepiej brac antybiotyki

Witam czy któraś z was miała covida w ciąży a po covidzie zapalenie oskrzeli?? Ja jestem w 9 tygodniu ciąży i to wszystko przechodzę. Nie mogę dostać antybiotyk bo już w tym miesiącu miałam bo miałam anginę teraz zapisano mi Nebut inhalacje i syrop na kaszel taki dla dzieci . Cały miesiąc jestem chora . Choroba po chorobie. Czy ktoś z was tak miał. Boje się o dziecko
Moja koleżanka miała covida w ciąży, tylko bardziej zaawansowanej. Wszytko było ok 🙂

ja miałam covid 8/9 tygodniu i jest wszystko ok. Ale przechodziłam dosyć lekko, jeden dzień gorączka i bóle mięśni a potem już tylko katar taki zatokowy.

reklama
Do góry