Zazuu
Fanka BB :)
Dawniej do grupy zamknietej dodawal admin przynajmniej bylo tak w tych ktore zakladalam. Nie sądzę zeby komus bylo przykro skoro ten watek dalej jest, a nie jest problemem później kogoś dodać. Z tego co wiem w Twoim miesiącu narodzin jest dokladnie tak samo, ze od dluzszego czasu funkcjonuje zamknięta grupa za nim zamknął sie miesiąc. Swoja drogą gratuluje ciąży Zazu
Tak tak mi chodzi o to, że zamykanie jej teraz i otwieranie nie da Wam prywatności. My miałyśmy dokładnie ten sam problem. Dlatego założyłyśmy grupę "publiczna" tam pisałyśmy do czasu prenatalnych ze świadomością żeby nie było jakoś super dużo prywaty bo jednak czytają wszyscy i dopiero jak padł konkretny termin (u nas wypadło że najmłodsza możliwa ciąża miała jakoś koło 9 tc i to chyba byłam ja w 8+5) to zamknęłyśmy na amen i wtedy już nie otwierałysmy. Bo rzeczywiście wcześniej można było się śmiało dodawać, ale odkąd jest ten błąd (a trwa to bardzo długo i raczej tak zostanie) to jest to o tyle niewygodne, że zaczniecie sobie pisać, wysyłać fotki itp. Nagle trzeba będzie dodać 5 osób (o ile będą wiedziały, że w ogóle jest wątek bo teraz nawet z linku nie widać zamkniętej grupy) to musicie się otworzyć i cała ta prywata jest publiczna niestety.
Jest jeszcze opcja poprosić aniaslu o dział zamknięty, tak zrobiły wrześniowki ale jest to o tyle upierdliwe, że każdego dodać i usunąć może tylko aniaslu i nie macie żadnej kontroli nad członkami (nie ma listy użytkowników jak w grupie i nie da się sprawdzić aktywności).
Dlatego ja na Waszym miejscu zostawiłabym te grupę publiczna tak żeby październikowe mamy mogły dołączać swobodnie i zamknąła już na stałe jakoś właśnie jak te z końca października na bank będą już miały serduszka.
Tobie również gratuluję