Maarta
Fanka BB :)
ja też nie. Nawet otworzyłam w przeglądarce i tego nie widzę w którym to miejscu jest dołącz?chyba tego nie ogarniam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też nie. Nawet otworzyłam w przeglądarce i tego nie widzę w którym to miejscu jest dołącz?chyba tego nie ogarniam
spróbuj przez tego linka https://www.babyboom.pl/forum/group-categories/termin-porodu.6/ja też nie. Nawet otworzyłam w przeglądarce i tego nie widzę w którym to miejscu jest dołącz?
o dzięki teraz chyba jest okspróbuj przez tego linka https://www.babyboom.pl/forum/group-categories/termin-porodu.6/
Wyszukaj październikowe mamy i będzie coś takiego
spokojnie, wątek dalej pozostanie, jeżeli ktoś się jeszcze zgłosi to napewno taka osobę dodamyale wiecie, że dziewczyny z potencjalnym terminem na 31 października mają dzisiaj 10dpo?
No to jeszcze realne opcji nie mają nawet na wiedzęale wiecie, że dziewczyny z potencjalnym terminem na 31 października mają dzisiaj 10dpo?
Ale o wiele lepiej sie rozmawia ze soba jesli zostaje to z między nami , a nie całym forum.ale wiecie, że dziewczyny z potencjalnym terminem na 31 października mają dzisiaj 10dpo?
Warto zrobic więcej moderatorow etc w grupie ,zeby wszystko sprawniej szłospokojnie, wątek dalej pozostanie, jeżeli ktoś się jeszcze zgłosi to napewno taka osobę dodamy
ja tego absolutnie nie neguje, ale cześć październikowych mam nawet jeszcze nie ma prawa wiedzieć o tym, że są w ciąży, a tu już zamykanie grupyAle o wiele lepiej sie rozmawia ze soba jesli zostaje to z między nami , a nie całym forum.
Ktos napisal ze zamyka grupe? Czy ze tworzy zamknięta grupe gdzie po prostu bedziemy mialy wiecej swobody w wypowiedziach? Bo nie bardzo rozumiemja tego absolutnie nie neguje, ale cześć październikowych mam nawet jeszcze nie ma prawa wiedzieć o tym, że są w ciąży, a tu już zamykanie grupy