reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama

Załączniki

• 962FEC8A-A334-4F26-A051-6BA2F3C47565.png
    962FEC8A-A334-4F26-A051-6BA2F3C47565.png
    73,5 KB · Wyświetleń: 55
  • 6E1334A1-557B-48D8-A5CD-0FDD4934A404.jpeg
    6E1334A1-557B-48D8-A5CD-0FDD4934A404.jpeg
    17,7 KB · Wyświetleń: 49
Cześć 😁 Mam na imię Justyna i jestem w drugiej ciąży. Moja córka ma 4.5 roku. Od wczoraj starałam się nadgonic wszystko co tutaj pisalyscie 😁

O ciąży dowiedziałam się w walentynki. Dwa dni po urodzinach przyszłego tatusia i byliśmy w szoku bo wręcz staraliśmy się nie zajsc 😅 i cytując klasyka " Jak do tego doszło nie wiem" 😁 Oboje uznaliśmy, że to jakiś pojedynczy komandos pokonał wszystkie przeszkody i wbrew wszystkiemu dotarł do celu 😁

Żeby nie było, że u nas tak łatwo o pierwszą ciążę staraliśmy się długo, badaliśmy nasienie, miałam iść na badanie drożności jajowodów, brałam hormony, monitorował cykl... I nic... Zaszliśmy w ciążę w cyklu bezowulacyjnym wg ginekologa 😁 Miałam już iść do szpitala na zabieg... Miałam kupiona koszule do szpitala... A zabrałam ja dopiero na poród bo miesiączka nie nadeszła 😁 Życie jest przewrotne 😁

Wg aplikacji aktualnie 4 tydzień i 3 dzień czyli 5 tydzień ciąży.
Beta z dziś 1337
Progesteron 40.67 ( wolałam zbadać bo przy pierwszej ciąży chwilę brałam jako, że ginekolog przepisał mi w trakcie starań).

Termin wypada mi dość późno bo na 24 października 🙂
Wizytę mam w środę :)

Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamuśki 🌷 aby każda mogła przytulić swojego warzonego malucha ❤️

reklama
ja tego absolutnie nie neguje, ale cześć październikowych mam nawet jeszcze nie ma prawa wiedzieć o tym, że są w ciąży, a tu już zamykanie grupy 😅
Ktos napisal ze zamyka grupe? Czy ze tworzy zamknięta grupe gdzie po prostu bedziemy mialy wiecej swobody w wypowiedziach? Bo nie bardzo rozumiem 😊

Do góry