reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Ja też mam preglife i ciąża +, mój kalendarzyk używałam przed ciążą. W trakcie ciąży ta apka już nie jest taka przydatna niestety. A bardzo ją lubilam

Swoją drogą...miałam mieć termin na luty. Nie udało się, ale w lutym dowiedziałam się o kolejnej ciąży. Mam nadzieję, że to zrządzenie losu będzie dla mnie i mojego ziarenka korzystne 🤞🥲
Przewrotność losu bywa zaskakująca. Ja termin ciąży poronionej mialam na 27.07 a 20.07 wyszedł mi test pozytywny.
ja mam syna 3.5 roku, ale termin na początek 2 października 🙂
Ja mam prawie 3 latka 😁

Nadrobiłam. U mnie rodzice wiedzą i kilka bliskich osób. W pracy też już powiedziałam bo po pierwsze chodzę do siebie do ginekologa i szybko plotki się roznoszą po drugie już na badania prenatalne trzeba się umawiać. A to też u mnie.

reklama
Przespałam cały dzień. Męczyło mnie strasznie odbijanie, ból piersi. Dopiero wstałam i..na bieliźnie mini kropka jasnobrązowa. Gdyby nie jasne majtki nawet bym nie zauważyła...włożyłam palec i faktycznie jakiś taki brązowy ten śluz...ja już się zestresowałam 🥲 W sobotę wizyta, mam nadzieję, że to nic groźnego ..

Do góry