reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Niby w Piasecznie mam zabrać becik albo kocyk chyba wybiorę becik.. rodzilam
Pierwsze dxiecko w lutym to było baaardzo ciepło na sali ale w sumie rodziłam w Kozienicach nie wiem
Jak jest w Piasecznie
ja synka rodziłam we wrześniu 🙈
Tez miałam podawana oksy. Jestem ciekawa jak przebiegnie teraz poród bez.. cały czas mam nadzieje, ze lepiej 😂😂😂

reklama
Chłopczyk /Dziewczynka ?
U mnie 20 październik .Zosia mnie okropnie kopie 🫣
dziewczynka ale ma być duża około 4kg.. Aleks
Ważył
4100 i 59cm 🙈🙈 urodzony idealnie w terminie 🙈
Od dzisiaj ciąża donoszona wiec jak ma ochotę to niech już dziewczyna wychodzi bo Ja już jestem w kiepskiej kondycji psychicznej.. chodzę taka wewnętrznie poddenerwowana, nie mam
Już cierpliwości do niczego i na zmianę zbiera mi się na płacz 😅

reklama
Ktiry tydzień ? Ja boje się porodu a przy pierwszym dziecku zero stresu
37 :) Ojej, a czemu teraz się boisz? Oksytocyny czy generalnie było tak źle?
Ja już normalnie nie mogę, takie huśtawki nastrojów mnie dopadają, ekscytacja, podenerwowanie, irytacja, smutek, masakra, mam nadzieję że po porodzie to się stabilizuje 😱 cała ciąże miałam stabilny nastrój i nagle BUM

Do góry