Koniczynka93
Fanka BB :)
Chyba im chodziło o krew kartę, jak masz dwa wyniki niepotwierdzony i potwierdzony to wyrabia ci laboratorium kartę krwii, ale musisz dodatkowo zapłacić.Jaką kartę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba im chodziło o krew kartę, jak masz dwa wyniki niepotwierdzony i potwierdzony to wyrabia ci laboratorium kartę krwii, ale musisz dodatkowo zapłacić.Jaką kartę?
Ja jutro idę na krew i na szczęście jestem pierwsza w luxmedzie wpisana na 7 rano ale termin rezerwowałam tydzień temuA ja czekam na pobranie krwi. I tu jestem na NFZ, a jak poprosiłam o wczesną godzinę, bo mam cukrzycę i nie mogę być zbyt długo na czczo, to mnie pani w recepcji wpisała na godziny zarezerwowane dla krzywych cukrzycowych Dla mnie duża różnica, bo pierwszą wolną miała po 10
Mnie rzadko i tylko po tym największym posiłku dniaMnie zgaga na szczęście nie męczy, chyba przez dietę którą mam ale ogólnie śpię w tym rogalu plus daje pod głowę małego jaśka żeby było wyżej bo ja lubię mieć wyżej głowę to może też to trochę pomaga... Sama nie wiem.
Ja już jemJa jutro idę na krew i na szczęście jestem pierwsza w luxmedzie wpisana na 7 rano ale termin rezerwowałam tydzień temu
Ja też mam wynik potwierdzony 2 raz miałam badaną grupę krew w tym samym laboratorium i za 2 razem dostałam taki.Pytałam się w lab o tą grupę krwi ,mówiła że zawsze jest wynik niepotwierdzony chyba że ma się kartę wtedy potwierdzają.
Weż sobie wybierz ramię, na ktorym nie będziesz spała Ból to nie był, raczej dyskomfort, ale jakoś mnie to ramię budziło w nocy, jak na nim spałamJade na szczepienie na krztusiec. Już zdążyłam wdepnac w psia kupę to ponoć na szczęście
Też tak zrobilam tylko od razu tą kartę sobie wyrobiłam. Mi pani z laboratorium powiedziała jak zrobić ten wynik potwierdzony. 5 lat temu jak rodziłam to wystarczyła stara książeczka dawcy krwi, w ogole nie robilam grupy krwi, ale podobno już tego nie akceptują.Ja też mam wynik potwierdzony 2 raz miałam badaną grupę krew w tym samym laboratorium i za 2 razem dostałam taki.
Wymachuj sobie ramieniem jakis czas od razu po szczepieniu, serio. U mnie zadzialaloWeż sobie wybierz ramię, na ktorym nie będziesz spała Ból to nie był, raczej dyskomfort, ale jakoś mnie to ramię budziło w nocy, jak na nim spałam