reklama
Wykąpałam się dla relaksu i wrazie czego jechania,stresu miałam bo dziwnie się czułam się kręcił nadal tam wariuje a już chyba miejsca powinien mieć miej.Z rana czysto byłam się wysikać o 5 i miałam jechać oddać mocz i krew ale chyba teraz pójdę z tym co się uzbierało jak coś ma być to wyjdzie jak i w szpitalu,tyle że zjadłam magnez o tej 5 bo brzuch miałam napęczniałyDaj znac jutro czy to taka jednorazowa akacja byla
Dokładnie sam relaks...Zgaga nie daje mi spać od 1.5h... Taaa ciąża to stan błogosławiony
Anulka4247
Fanka BB :)
Mnie męczyła mordercza zgaga w sobotę, akurat jak wam napisałam, że odkąd dziecko w dół to nie mam zgagi ale to było po smażonych kotletach z cukinii mojej teściowej. Niestety nie mogę zupełnie smażonego bo za każdym razem się tak kończy. Najgorsze moje dni w ciąży to raz jak zjadłam schabowego od mojego taty i drugi teraz po tych z cukinii.Zgaga nie daje mi spać od 1.5h... Taaa ciąża to stan błogosławiony
Ja akurat po smażonym nie mam zgagi prędzej po sokach, twarozkach typu łaciaty ale w porównaniu do ciąży z córką jest dobrze bo wtedy miałam codziennie zgagę.Mnie męczyła mordercza zgaga w sobotę, akurat jak wam napisałam, że odkąd dziecko w dół to nie mam zgagi ale to było po smażonych kotletach z cukinii mojej teściowej. Niestety nie mogę zupełnie smażonego bo za każdym razem się tak kończy. Najgorsze moje dni w ciąży to raz jak zjadłam schabowego od mojego taty i drugi teraz po tych z cukinii.
Koniczynka93
Ja mam wynik z laboratorium potwierdzony ale przed pobraniem krwii panie wzięły ten mój pierwszy wynik co robiłam w pierwszym trymestrze i sobie go skserowaly. I fiolka z krwią poszła do badania z tym pierwszym wynikiem... Chodzi chyba o to że musi to drugie badanie być zrobione przez inną osobę w tym laboratorium i wtedy będzie potwierdzony.Pytałam się w lab o tą grupę krwi ,mówiła że zawsze jest wynik niepotwierdzony chyba że ma się kartę wtedy potwierdzają.
crainte
Jaką kartę?Pytałam się w lab o tą grupę krwi ,mówiła że zawsze jest wynik niepotwierdzony chyba że ma się kartę wtedy potwierdzają.
crainte
A ja czekam na pobranie krwi. I tu jestem na NFZ, a jak poprosiłam o wczesną godzinę, bo mam cukrzycę i nie mogę być zbyt długo na czczo, to mnie pani w recepcji wpisała na godziny zarezerwowane dla krzywych cukrzycowych Dla mnie duża różnica, bo pierwszą wolną miała po 10
reklama
Koniczynka93
Mnie zgaga na szczęście nie męczy, chyba przez dietę którą mam ale ogólnie śpię w tym rogalu plus daje pod głowę małego jaśka żeby było wyżej bo ja lubię mieć wyżej głowę to może też to trochę pomaga... Sama nie wiem.