O kurczę, a bierzesz jakieś leki dopochwowo? Może się podraznilasmam krew na papierze, wizytę u gin mam dopiero popołudniu a o 12 miałam się szczep na krztusiec
reklama
No racja, aspekt przecież miałaś obrzek, to pewnie od infekcjiDużo tej krwi ? Do muszli nic nie poleciało ? A nadal masz obolała pusie?
Mleko też mi trochę pomaga i gaviscon jest super. Problem w tym, że o 6 biorę letrox na czczo, więc nie mogę napić się mleka ani wziąć tabletek ( gaviscon osłabia wchłanianie innych leków ) i tak o świcie mnie męczy zgaga. Mam piramidę z poduszektez mam problem ze spaniem.. jak już się ułożę to kopnie mnie po pęcherzu Np i od razu znowu chce mi się do toalety tak samo np jak
Skręcam szafy do
Kuchni to się irytuje i czasami to siusiu robiłabym co 15min jeśli chodzi o miednice to tez mi tak jakby cierpnie i dopiero
Po chwili jest lepiej ale czuje się jak połamana jak
Schodzę z łóżka no i mi przede wszystkim wchodzi tak jakby w jedna nogę i zabim się rozkruszam to trochę kuleje mi zostało 93 dni z zeszłej ciąży było niestety to samo także chyba taki mój urok, ze te moje dzieci mi gdzieś tam uciskają
Maaatko a tak kopie ze już normalnie wczoraj mi na 3 cm taka Kulka przez cały brzuch szła ciekawe czy była to ręka czy noga
piona z zgaga mi pomaga tylko pare łyków zimnego mleka w zeszłej ciszy ratowało mnie tez renni ale to miętowe było
Paskudne i i przez internet zamawiałam o smaku tropikalnych owoców
crainte
Fanka BB :)
Tak czytam o kręgosłupach Waszych... U mnie pomimo nawracającej rwy kulszowej przed ciążą, teraz mam póki co spokój... Ale... od kilku lat nie podniosłam się z łóżka bez podparcia i tak samo chyba nie schyliłam się po nic ani razu. Pilnujecie tego?
crainte
Mi się śniło, że urodziłam dwa rude kotki W dodatku dziewczynki. Iw tym śnie byłam przerażona, że mam jedno imię i to dla chłopcaJa z kolei śpię kiepsko, bo mi się śnią jakieś głupoty czasem kręgosłup po nocy boli, no i budzę się o świcie, więc jak jestem w domu to muszę w dzień zaliczyć drzemkę
Bez podparcia bym już nie wstała a właśnie zauważyłam, że przy schylaniu brzuch mnie cisnie i łatwiej jednak kucnąćTak czytam o kręgosłupach Waszych... U mnie pomimo nawracającej rwy kulszowej przed ciążą, teraz mam póki co spokój... Ale... od kilku lat nie podniosłam się z łóżka bez podparcia i tak samo chyba nie schyliłam się po nic ani razu. Pilnujecie tego?
Anulka4247
Ja mam 72 dni. Ale jak na razie ze spaniem u mnie ok. Na siku wstaje przed 6 i już koniec spania, ale przynajmniej w nocy się nie budzę. Dziś jak wstałam to mnie bolały plecy z jednej strony, ale poszłam na spacer do sklepu rozchodzić i jest okDziewczyny a jak sypiacie? U mnie od dwóch dni problem... Ciągle toaleta a potem ułożyć się nie mogę bo biodra bolą... A jak wstanę w nocy do toalety to ledwo idę bo kręgosłup jakby sztywny ale po paru krokach puszcza.. A tu jeszcze tyle dni przede mną.. Dziś liczyłam i zostało mi 80 dni do terminu porodu.
reklama
Mi jakiś czas temu się śniło, że urodziłam dwa kotołaki takie pół koty pół ludzieMi się śniło, że urodziłam dwa rude kotki