Uu as tak źleJeszcze 25min do ostatniego pobrania krwi a ja walczę żeby nie zwymiotować. Taka ilość cukru plus zgaga to koszmar.
reklama
Już jakby coś lepiej. Wybrałam zły dzien na test. Jest strasznie goraco, mam siedzieć w aucie, popsuła mi się klima. Czysty koszmar. Ale jakby ciut lepiej, chyba dotrwam jeszcze 13 min. Coś czuje, że będę miała cukrzycę, nie jestem w stanie przerobić tego cukru.Uu as tak źle
Mi nie pozwoliły wyjść za drzwi przychodni bo to różnie bywa można zemdleć itdJuż jakby coś lepiej. Wybrałam zły dzien na test. Jest strasznie goraco, mam siedzieć w aucie, popsuła mi się klima. Czysty koszmar. Ale jakby ciut lepiej, chyba dotrwam jeszcze 13 min. Coś czuje, że będę miała cukrzycę, nie jestem w stanie przerobić tego cukru.
Jak Cie tam gniota że zgagę masz teraz to wolniej wszystko pracuje ,ale bądź dobrej myśliMi nie pozwoliły wyjść za drzwi przychodni bo to różnie bywa można zemdleć itd
crainte
Fanka BB :)
Trzymaj się, mało zostało! A lepiej nie musieć powtarzaćJuż jakby coś lepiej. Wybrałam zły dzien na test. Jest strasznie goraco, mam siedzieć w aucie, popsuła mi się klima. Czysty koszmar. Ale jakby ciut lepiej, chyba dotrwam jeszcze 13 min. Coś czuje, że będę miała cukrzycę, nie jestem w stanie przerobić tego cukru.
kociamama.
Moderator
Najwazniejsze, ze masz to juz za soba. Teraz tylko czekac na wyniki, oby byly dobreWytrzymałam jest mi już dużo lepiej, udało się utrzymać glukoze w żołądku, ale teraz mam rozwolnienie...
Tyle dziewczyn mówiło, że to paskudne badanie ale trochę niedowierzalam, szłam zbyt optymistycznie nastawiona
Pij dzisiaj duzo wody kochana
crainte
Fanka BB :)
No ale masz to z głowy Mnie uprzedzały w lab, że cały dzień może być mi słabo i niedobrzeWytrzymałam jest mi już dużo lepiej, udało się utrzymać glukoze w żołądku, ale teraz mam rozwolnienie...
Tyle dziewczyn mówiło, że to paskudne badanie ale trochę niedowierzalam, szłam zbyt optymistycznie nastawiona
kaha216
Moderator
Ja idę w czwartek i mój entuzjazm jest na baaaardzo niskim poziomie teraz jak to czytam, to już mi się dłonie spociły hahaWytrzymałam jest mi już dużo lepiej, udało się utrzymać glukoze w żołądku, ale teraz mam rozwolnienie...
reklama
Mnie zaś skurcze brały u góry brzucha na chęć wyproznienia parę godzin a że strach mam teraz to dopiero teraz jakoś się udało.Juz przez myśl mi przyszedł wczesny poród ale wmawiałam że to jednak zastój się tam zrobił.A brzuch Cię nie boli ?zależy ile tych oscypków zjadłaś, jak takie roztopione już to załadek mogły podrażnić.