reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Już jakby coś lepiej. Wybrałam zły dzien na test. Jest strasznie goraco, mam siedzieć w aucie, popsuła mi się klima. Czysty koszmar. Ale jakby ciut lepiej, chyba dotrwam jeszcze 13 min. Coś czuje, że będę miała cukrzycę, nie jestem w stanie przerobić tego cukru.

Już jakby coś lepiej. Wybrałam zły dzien na test. Jest strasznie goraco, mam siedzieć w aucie, popsuła mi się klima. Czysty koszmar. Ale jakby ciut lepiej, chyba dotrwam jeszcze 13 min. Coś czuje, że będę miała cukrzycę, nie jestem w stanie przerobić tego cukru.
Mi nie pozwoliły wyjść za drzwi przychodni bo to różnie bywa można zemdleć itd

Trzymaj się, mało zostało! A lepiej nie musieć powtarzać🙂

Wytrzymałam jest mi już dużo lepiej, udało się utrzymać glukoze w żołądku, ale teraz mam rozwolnienie...
Tyle dziewczyn mówiło, że to paskudne badanie ale trochę niedowierzalam, szłam zbyt optymistycznie nastawiona :p

Wytrzymałam jest mi już dużo lepiej, udało się utrzymać glukoze w żołądku, ale teraz mam rozwolnienie...
Tyle dziewczyn mówiło, że to paskudne badanie ale trochę niedowierzalam, szłam zbyt optymistycznie nastawiona :p
Najwazniejsze, ze masz to juz za soba. Teraz tylko czekac na wyniki, oby byly dobre😊
Pij dzisiaj duzo wody kochana

No ale masz to z głowy🙂 Mnie uprzedzały w lab, że cały dzień może być mi słabo i niedobrze🙂

Ja idę w czwartek i mój entuzjazm jest na baaaardzo niskim poziomie 😐 teraz jak to czytam, to już mi się dłonie spociły haha

reklama
Mnie zaś skurcze brały u góry brzucha na chęć wyproznienia parę godzin a że strach mam teraz to dopiero teraz jakoś się udało.Juz przez myśl mi przyszedł wczesny poród ale wmawiałam że to jednak zastój się tam zrobił.A brzuch Cię nie boli ?zależy ile tych oscypków zjadłaś, jak takie roztopione już to załadek mogły podrażnić.

Do góry