reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Czy któraś z Was ma problem z hemoglobiną, przyjmuje żelazo i ma przez nie takie bóle jelit?

Ja też krzywej nie miałam. Tylko zwykłą glukoze, a krzywa miedzy 24 a 28 tygodniem🤔

To badanie ktorego się najbardziej obawiam😃
Ja też w czerwcu mam iść ,a co czekałam w punkcie pobrań to zawsze jakaś ciężarna pila glukozę i niektóre leciały na kozetke bo im było słabo. Czuje że mnie też zemdli bo na czczo taka dawka cukru 😱choć przy pierwszej ciąży pamiętam że było ok więc zobaczymy.

reklama
Ja też w czerwcu mam iść ,a co czekałam w punkcie pobrań to zawsze jakaś ciężarna pila glukozę i niektóre leciały na kozetke bo im było słabo. Czuje że mnie też zemdli bo na czczo taka dawka cukru 😱choć przy pierwszej ciąży pamiętam że było ok więc zobaczymy.
No właśnie... najgorzej jak kogos zemdli No. Po godzinie... a później wszystko od nowa🤪, trzeba powtórzyć.

Martwię się tez, bo jak wstaje jestem straaaaasznie głodna, nie wiem jak wytrwam 2 godziny tylko o tej glukozie😁

Tak, sporo nas dalej tu podgląda posty.
Te którym zależy na byciu w grupie prywatnej proponuje napisać do dziewczyn pierwotnie mających oko na założenie forum prywatnego.

Nie bądźcie jadowite- zajmowanie się forum jest czubkiem góry lodowej obowiązków wielu z Nas i najzwyczajniej nie poświęcamy na to pełnego etatu, nikt nam za to nie płaci, medalu nie da …

Wykażcie trochę wyrozumiałości, matka matce, kobieta kobiecie, ciężarna ciężarnej 💪

@Kruszek91 @Jusik @Betty2 -
Kojarzycie kto się zajmuje przyjmowaniem dziewczyn na forum ?

Pozdrawiam was w tym jakże wyjątkowym dla nas , mam, dniu 👍💪❤️

Slyszalam polecajki o tej glukozie smakowej, cytrynowa podobno tez jest 😁. Jakbym nie znalazła wezme ze sobą cytrynę 🤗
Ja miałam zwykłą a w punkcie pobrań Panie same mi tą cytrynę wcisnęły:) do przejścia - miałam dwa razy a też mało cukru w mojej codziennej diecie;)

Nie nastawiaj się, że będzie źle;) ja miałam samochód obok punktu i siedziałam z otwartym oknem, można też dosłownie łyczek niegazowanej wody w przypadku mdłości

reklama
Do góry