reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Czy któraś z Was ma problem z hemoglobiną, przyjmuje żelazo i ma przez nie takie bóle jelit?

Ja też krzywej nie miałam. Tylko zwykłą glukoze, a krzywa miedzy 24 a 28 tygodniem🤔

To badanie ktorego się najbardziej obawiam😃
Ja też w czerwcu mam iść ,a co czekałam w punkcie pobrań to zawsze jakaś ciężarna pila glukozę i niektóre leciały na kozetke bo im było słabo. Czuje że mnie też zemdli bo na czczo taka dawka cukru 😱choć przy pierwszej ciąży pamiętam że było ok więc zobaczymy.

reklama
Ja też w czerwcu mam iść ,a co czekałam w punkcie pobrań to zawsze jakaś ciężarna pila glukozę i niektóre leciały na kozetke bo im było słabo. Czuje że mnie też zemdli bo na czczo taka dawka cukru 😱choć przy pierwszej ciąży pamiętam że było ok więc zobaczymy.
No właśnie... najgorzej jak kogos zemdli No. Po godzinie... a później wszystko od nowa🤪, trzeba powtórzyć.

Martwię się tez, bo jak wstaje jestem straaaaasznie głodna, nie wiem jak wytrwam 2 godziny tylko o tej glukozie😁

Tak, sporo nas dalej tu podgląda posty.
Te którym zależy na byciu w grupie prywatnej proponuje napisać do dziewczyn pierwotnie mających oko na założenie forum prywatnego.

Nie bądźcie jadowite- zajmowanie się forum jest czubkiem góry lodowej obowiązków wielu z Nas i najzwyczajniej nie poświęcamy na to pełnego etatu, nikt nam za to nie płaci, medalu nie da …

Wykażcie trochę wyrozumiałości, matka matce, kobieta kobiecie, ciężarna ciężarnej 💪

@Kruszek91 @Jusik @Betty2 -
Kojarzycie kto się zajmuje przyjmowaniem dziewczyn na forum ?

Pozdrawiam was w tym jakże wyjątkowym dla nas , mam, dniu 👍💪❤️

Slyszalam polecajki o tej glukozie smakowej, cytrynowa podobno tez jest 😁. Jakbym nie znalazła wezme ze sobą cytrynę 🤗
Ja miałam zwykłą a w punkcie pobrań Panie same mi tą cytrynę wcisnęły:) do przejścia - miałam dwa razy a też mało cukru w mojej codziennej diecie;)

Nie nastawiaj się, że będzie źle;) ja miałam samochód obok punktu i siedziałam z otwartym oknem, można też dosłownie łyczek niegazowanej wody w przypadku mdłości

reklama
Do góry