mrsmiki_94
Fanka BB :)
Waga u mnie to koszmar.. pierwsza ciąża start 69 i koniec 97 kg… teraz start z 85 mam 170 i otoja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow! Podziwiam za zrzucenie wagi! Ale racja... Ja mam ledwo 160 pewnie 158 jak mocniej zawieje i każdy dodatkowy kg u mnie to jakby mnie ktoś nadmuchał... Tycie przy niskim wzroście - nie polecamjesteś wysoka, wiec nie przejmowałbym się wagą ja mam 173cm i pare kg na plusie,ale wiem,ze tego tak nie widać dzięki mojemu wzrostu i tego,ze maskuje to ubraniami. W ciąży przytyłam 20 kg, w 8 msc zrzuciłam 25 kg. Niestety w zeszłym roku 5 kg mi wróciło, wiec wazę teraz na początku drugiej ciąży dokładnie tak jak startowałam w poprzedniej, liczę ze nie nie przytyje tyle ile poprzednio i szybko spadnie.
Ja na szczęście zdalną mam pracę ale tesknie za kontaktem z ludźmi.. Jak sie mialo stacjonarna pracę to więcej czlowiek sie mobilizował. A tak to u mnie konferencje na kamerce jeszcze mobilizują by wlosy układać porządnie, makijaż, nawet perfumy idą w tango. Mąż sie smieje ze nikt przez ekran mnie nie czuje ale to mi dodaje pewności i lepiej sie czuje sama ze sobą na tej konferencjija wciąż chodzę do pracy, wiec siła rzeczy muszę wyglądać ale ja siebie nie znoszę bez makijażu i nie pokazuje się do ludzi.
Tak tak mamy...ale my narazie tu rozgadaneOoo widzę, że już mamy od tygodnia prywatne forum Kto też nie zauważył, niech szuka w prywatnych wiadomościach.
To prywatne nie działa w aplikacji? Jutro Was tam nadrobie bo już mi się oczy zamykają dzisiaj Dobranoc :*
działa tylko na kompie trzeba dodać do obserwowanychOoo widzę, że już mamy od tygodnia prywatne forum Kto też nie zauważył, niech szuka w prywatnych wiadomościach.
To prywatne nie działa w aplikacji? Jutro Was tam nadrobie bo już mi się oczy zamykają dzisiaj Dobranoc :*
może jak jutro lub w czwartek zajdziesz znów to znajdziesz odpowiednie ubrania. Czasem to nie jest "dzień na zakupy". Co do dbania... małymi krokami musisz wrócić do tego. Czasem nawet lekki makijaz zdziała cuda w samopoczuciu.obeszłam dzisiaj chora pół galerii w poszukiwaniach czegoś na chrzest/roczek w weekend. Nie znalazłam nic. Przymierzylam jeden garnitur w który się nie zmiescilam. Wkurza mnie to, ze tak się zaniedbałam. Nie chce mi się myć nawet włosów. Zawsze byłam „zrobiona”. A teraz.. Chora, gruba, brzydka. Jeszcze mam farbe nałożona tylko na odrost i mój mąż mówi ze nie widać żebym była w ogóle u fryzjera.. (mam ciemne włosy)
Kochana ja z córką startowałam 65 koniec ehh 99. Teraz Start 75 i już 3 kg na plusie a serio nie jem więcej niż zwykłe ani nie zmieniłam nawyków tzn. nadal pilnuję diety IO.Waga u mnie to koszmar.. pierwsza ciąża start 69 i koniec 97 kg… teraz start z 85 mam 170 i otoja: