mrsmiki_94
Fanka BB :)
Aaaa zapomniałam. Wczoraj mi się snil serial o mnie się nie martw, a dzisiaj psi patrol. Co będzie dzisiaj?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też pomijam, bo się na tym nie znam. Widziałam swoje wyniki badania krwi i nawet nie szperam w necie o co kaman. Jak będzie źle to się i tak dowiem na wizycie...Mi o nim z automatu mowila gin jak tu Koleżance...
Nic, nie będę wyprzedzała faktów...21.03 mam wizytę i na tym się skupiam
Sorki ale posty o tętnie w 10tc itp lekko pomijam bo nie dobrze mi to robi na psyche. Te testy tak samo.Ide po to do gina by ona kierowała mną.
Ja mam dziedzine w której się znam,ma i gin... Inaczej bym oszalała ...ale to ja
Ja mam w pakiecie zlecenie tez pappa. I sie troche martwie bo im starsza kobieta tym inna statystyka a ja mam juz 32 lata więc wyjdzie mi to wedle wiekowej statystyki a nie chce do siebie przybierać wyników.Tyle że pappa tak właściwie to nic konkretnego nie mówi , bo to statystyka i im starsza kobieta w ciąży tym gorsze wyniki wychodzą
Ale kochany! Ja mojego nie moge sie dobudzić bo on idzie spać kolo 5 nad ranem więc rano jakos sama musze sobie dawac radę nawet jak mam nudności poranneTeż wcześniej wstaję ale też wcześniej się kładę. Dla mnie ten objaw na plus, gorzej ze starym bo jak się budzę to potrzebuję herbaty i jedzenia. Robi na śpiocha i wraca do łóżka biedny
Robię pappa bo jak się zapisałam na prenatalne to powiedziała 400zł za usg i pappa. Nawet nie dopytałam czy można bez.
Ja dostalam w zleceniu ogólnym od gina, ze do - 11-13tyg warto zrobić pappe, usg piersi, stoamtologiczny przegląd i inne jakies badania. (mam 32 lata). Będę robić zeby byc spokojniejsza, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrzePowiem Wam, ze po całym tygodniu pracy i ogarnianiu Starszaka to padam na twarz. A to dopiero początek. Aż strach co będzie pozniej...
Najbliższe usg mam 22.03 potem tydzień później prenatalne. Robicie pappe?
Co się martwisz...Do.5 rano będzie dziecko opiekował...jaki problemAle kochany! Ja mojego nie moge sie dobudzić bo on idzie spać kolo 5 nad ranem więc rano jakos sama musze sobie dawac radę nawet jak mam nudności poranne
I tak powinno być,no ale to zaufania do lekarza trzeba. Ja mojej ufam i jak piszecie oby ok było ale raczej jestem zdyscyplinowana pacjentkaJa też pomijam, bo się na tym nie znam. Widziałam swoje wyniki badania krwi i nawet nie szperam w necie o co kaman. Jak będzie źle to się i tak dowiem na wizycie...
Jak ginka robiła mi USG to mówiła, że to w normie, to dobrze, to w normie, wszystko dobrze, to fajnie i do widzenia oby same takie wiadomości
Umiesz pocieszyć zatem planowo powinnam spać do 5tej a on będzie robic za matkęCo się martwisz...Do.5 rano będzie dziecko opiekował...jaki problem
Matko 32 lata ..złoty wiek , Szymi miał roczek
Życie zaskakuje...moze tak będzie u was... a z resztą niech chłop śpi..póki możeUmiesz pocieszyć zatem planowo powinnam spać do 5tej a on będzie robic za matkę
Ja też mam wizytę 22.03, a USG prenatalne+ pappe 28.03- lekarz dał.mi skierowanie więc robię.Powiem Wam, ze po całym tygodniu pracy i ogarnianiu Starszaka to padam na twarz. A to dopiero początek. Aż strach co będzie pozniej...
Najbliższe usg mam 22.03 potem tydzień później prenatalne. Robicie pappe?