Dokładnie, najlepiej dopytajczyli wychodzi na to ze mój bedzie mi robić pappe? Bo mój ma certyfikat FMF, nie wiem czy u nich pobierają krew. Bede w takim razie musiałą zadzwonic w poniedziałek i sie dopytać. Bo tyle mi rzeczy tłumaczył co gdzie i jak ze połowy zapomnialam a połowe ledwo w pośpiechu zapisałam na kartce..
reklama
Agu1531
Fanka BB :)
Dlatego też dobrze wiedzieć że to jednak jest statystyczne ryzyko, a odpowiedź na 100% daje tylko aminopunkcja, lub 98% niftyOj tak Jestem przykładem gdzie pappa wyszło źle z ryzykiem ZD 1:98... STRES, placz, brak możliwości normalnego funkcjonowania. Zrobiłam nifty, bałam się aminipunkcji. Nifty ok dziecinka urodziła się zdrowiuteńka
AniaMamax3❤❤❤
Ja rodząc w wieku 33 nie robiłam Pappy i nawet o tym nie myślałam miało być dobrze i było za to teraz milion myśli32 to nie tak źle toż to tylko rok starsza jesteś [emoji846], ja pappy nie robię [emoji6]
mrsmiki_94
ja mam zlecone badanie tydzień przed wizytą USG.Pappa to badanie z krwi w dniu w którym masz usg prenatalne i w tym samym dniu musisz mieć pobraną krew na to badanie.
Sajfik
A w którym tyg bedziesz mieć pappe?ja mam zlecone badanie tydzień przed wizytą USG.
mrsmiki_94
12A w którym tyg bedziesz mieć pappe?
reklama