reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

czyli wychodzi na to ze mój bedzie mi robić pappe? Bo mój ma certyfikat FMF, nie wiem czy u nich pobierają krew. Bede w takim razie musiałą zadzwonic w poniedziałek i sie dopytać. Bo tyle mi rzeczy tłumaczył co gdzie i jak ze połowy zapomnialam a połowe ledwo w pośpiechu zapisałam na kartce..
Dokładnie, najlepiej dopytaj

reklama
Oj tak Jestem przykładem gdzie pappa wyszło źle z ryzykiem ZD 1:98... STRES, placz, brak możliwości normalnego funkcjonowania. Zrobiłam nifty, bałam się aminipunkcji. Nifty ok dziecinka urodziła się zdrowiuteńka
Dlatego też dobrze wiedzieć że to jednak jest statystyczne ryzyko, a odpowiedź na 100% daje tylko aminopunkcja, lub 98% nifty

Taką ściągawkę dostałam ostatnio od lekarza
IMG_20220312_142037_edit_471869009455601.jpg

@Edyta835 dzięki! Przecież ja go obserwuję na fb a jakoś w ogóle nie pomyślałam.. Ehh.. Zaćmienie ciążowe 😅 tak zielona nawilża i jest dobra przy kaszlu, a ja bym chciała niebieska, bo mam okropny katar, bo przemarzłam ostatnio..

reklama
Kurcze dziewczyny, zgrzeszyłam 😅 jem zdrowo od początku ciąży, zero slodyczy... Ale dziś mialam napad na slodkie i zjadlam czekoladowego muffinka z powidłem malinowym 🥴 troche sumienie drga ale takie bylo pyszne 🥴🥴🥴

Do góry