Powodzenia! Będzie dobrze!Ja czekam pod gabinetem na pierwszą wizytę. Chyba jako jedna z ostatnich. Takie piekne słońce dzisiaj, niech ten dzień skończy się dobrze.
reklama
Lea2022
Moderator
ja bym chciała, żeby Żona mogła kangurować od samego początku. I znajdę takie miejsce!Tego w Polsce nie rozumiem.. to nie jest normalne każdy człowiek powinien mieć identyczne prawa bez względu na swoją orientację seksualna.
Przy moim cc nie było mojego faceta ale za to opiekował się mną po wszystkim i widział jakie to uwłaczające ( bo dla mnie ytakie jest) jak nie można liczyć tylko na siebie. Nie lubię się użalać nad sobą a po cc niestety brakło mi sil na bycie twarda.
Myślę że znajdziesz w prywatnej klinice raczej nie powinnobyc z tym problemu bo w szpitalu państwowym to nie wiem właśnie.ja bym chciała, żeby Żona mogła kangurować od samego początku. I znajdę takie miejsce!
Magdalenams
Fanka BB :)
Ale z tego co wiem przy porodzie może być kto chcesz. Mama, siostra, nie to że mąż i tyle. Przynajmniej kiedyś tak było. Teraz przez covida to różnie.ja bym chciała, żeby Żona mogła kangurować od samego początku. I znajdę takie miejsce!
Lea2022
Moderator
ja i tak nie chcę rodzić państwowoMyślę że znajdziesz w prywatnej klinice raczej nie powinnobyc z tym problemu bo w szpitalu państwowym to nie wiem właśnie.
Lea2022
Moderator
Tak, tak, tu płeć nie ma żadnego znaczenia, tylko przepisy. Specyficzne dla cc- w niektórych szpitalach od zawsze ktoś mógł być w sali operacyjnej, w niektórych w poooperacyjnej, a w niektórych dopiero w poporodowej. A covid jeszcze to skomplikował.Ale z tego co wiem przy porodzie może być kto chcesz. Mama, siostra, nie to że mąż i tyle. Przynajmniej kiedyś tak było. Teraz przez covida to różnie.
Lea2022
Moderator
weź nie, to skomplikuje sytuację ;PUmrę przed terminem porodu No…..
A tak poważnie to ogromnie się cieszę! Może to z dziś, tak jak dziewczyny pisały, to ten krwiak i teraz już się to uspokoi?
Lea2022 w glowie sie nie miesci poprostu takie podejscie do sprawy, co im to da ze w papierach bedzie wpisany jakis wymyslony na potrzeby sytuacji facet zamiast ojciec nieznany? Niektorzy rzadzacy, stanowiacy prawo i przepisy powinni miec madrzejszych doradcow
O kurcze! Nie zdawalam sobie sprawy, jak zycie w Pl moze byc skomplikowane...
DianaO sliczny bobasekk znalezli przyczyne krwawien?
Okna na gorze ogarnelam. Dol jutro nie ma co sie przemeczac.
Jestem ciagle glodna...
O kurcze! Nie zdawalam sobie sprawy, jak zycie w Pl moze byc skomplikowane...
DianaO sliczny bobasekk znalezli przyczyne krwawien?
Okna na gorze ogarnelam. Dol jutro nie ma co sie przemeczac.
Jestem ciagle glodna...
reklama
był krwiak. Ale się oczyścił i wypadł.weź nie, to skomplikuje sytuację ;P
A tak poważnie to ogromnie się cieszę! Może to z dziś, tak jak dziewczyny pisały, to ten krwiak i teraz już się to uspokoi?