Dzien dobry
U nas pochmurno i wietrznie, czekam z utesknieniem na wiosne
Dziewczyny w wiekszym biustem, jak sobie radzicie z dyskomfortem? Lazilam po sklepach ale bida straszna jezeli chodzi o biustonosze w wiekszym rozmiarze, zeby miekkie byly i trzymaly co maja trzymac. Chcialam sportowych uzywac, ale po polowie dnia mnie ramiona tak bolaly, ze zmienilam. Dzis od rana laze w takim zwyklym bawelnianym dla karmiacych i jest super wygodny ale mialam nadzieje, ze jeszcze sobie w ladniejszych polatam. Mam dosc duzy biust a teraz to niczym dwa balony...
Tojestemja ja po poczatkowym szoku teraz sie ciesze i martwie na zmiane. Niemniej "czuje" obecnosc Bejbika i juz kocham to malenstwo miloscia tak samo silna jak wszystkie moje dzieci. Jakos nie dopuszczam mysli, ze cos moze byc nie tak i staram sie myslec pozytywnie. Moze jest mi latwiej, poniewaz nigdy nie stracilam ciazy? Nie umiem sobie nawet wyobrazic przez co przechodza mamusie, tracace swoje nienarodzone dzieci.
Agu1531 Sliczny futrzak
Tinulka ale slodziak bielutki
Koszatniczka my mamy 4 pokojowiec, kazde z dzieci ma swoj pokoj i teraz nie wiem jak rozwiazac sprawe jak sie male pojawi. Mezu chcialby zagospodarowac kawalek strychu na mieszkalne ale to od groma pracy i wiadro pieniedzy.
Sprawdzilam z ciekawosci tez chinski kalendarz. Powinnam miec: dziewczynka, chlopiec, chlopiec i teraz tez chlopiec. A mam: chlopiec, chlopiec, dziewczynka i teraz ? Wiec u mnie zgodnosc 1 na 3
Jakie macie plany na dzisieaj? Ja bede czyscic okna. Sa takie brudne, ze az wstyd na nie patrzec. Wczoraj obszylam sobie firanki ( mam manie i zawsze w pl kupuje nowe
) i dzis bede czyscic i wieszac i sie cieszyc czekajac na wiosne