reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Dziewczyny, jak to jest z tymi dentystami? Kiedy warto leczyć zęba w razie czego? Na wizycie dostalam zlecenie zeby zrobić przegląd zębów, ze w razie czego najlepiej bedzie teraz wyleczyć. W internecie gdzies pisze ze najlepiej leczyc w drugim trymestrze.

Jakie macie opinie na ten temat? Wogole znieczulenie zęba wplywa jakos na płód?
Lepiej leczyć w drugim jeśli może poczekać, ale ostry stan zapalny zwiększa znacznie ryzyko poronienia, więc wtedy trzeba ocenić co ma większą korzyść.

reklama
Fajne, fajne [emoji2956] moje gusta lubię koszule do spania ale częściej śpię w spodniach i długim rękawie bo mi zimno, mój ciagle przykręca grzejnik w sypialni i marznę [emoji38],

Oddaj starego, ja uwielbiam chłodno w nocy! 😁
W sobotę mam fryzjera, rzęsy w poniedziałek i właśnie się umawiam na jakiś makijaż. Zostaje tylko kiecka ✊🏽😀

Wiem, że łatwo napisać ale czasme jak się człowiek na czymś zafiksuje to ten aspekt urasta do ogromnej rangi. Spojrz z dystansu na całą siebie, masz rodzinkę, dzieciaki, fajnego faceta, jest impreza, Twoi ludzie tam będą. A nad figurą możesz popracować i też będzię ekstra. Łatwiej zrzucić kilogramy niż znaleźć faceta z którym chce się mieć dzieci i jeszcze się uda ❤
I jak już się ogarniesz, to czym gorszy stan wyjsciowy, tym większy efekt WOW po zmianie. Wiec niech się napatrzą, żeby potem podziwiali co zdziałałaś.
Udanej imprezki!

Dziewczyny, jak to jest z tymi dentystami? Kiedy warto leczyć zęba w razie czego? Na wizycie dostalam zlecenie zeby zrobić przegląd zębów, ze w razie czego najlepiej bedzie teraz wyleczyć. W internecie gdzies pisze ze najlepiej leczyc w drugim trymestrze.

Jakie macie opinie na ten temat? Wogole znieczulenie zęba wplywa jakos na płód?
Ja leczę odrazu, z tym, że ja jestem twardziel i nigdy nie miałam znieczulenia, a praktycznie każdy ząb leczony. Nie wyobrażam sobie chodzić np z bólem.

Mi dentystka mowila ze teraz takie znieczulenia że nie ma to wpływu. Też ueazam że lepiej leczyć a nie z bólem chodzić.

Babki a mnie niepokoi to czasem odczucie rozciągania i ciągnięcia w dole brzucha..Czy możliwe że czuję to bardziej z racji że jednak jestem po cc?

Oddaj starego, ja uwielbiam chłodno w nocy! 😁

Wiem, że łatwo napisać ale czasme jak się człowiek na czymś zafiksuje to ten aspekt urasta do ogromnej rangi. Spojrz z dystansu na całą siebie, masz rodzinkę, dzieciaki, fajnego faceta, jest impreza, Twoi ludzie tam będą. A nad figurą możesz popracować i też będzię ekstra. Łatwiej zrzucić kilogramy niż znaleźć faceta z którym chce się mieć dzieci i jeszcze się uda ❤
I jak już się ogarniesz, to czym gorszy stan wyjsciowy, tym większy efekt WOW po zmianie. Wiec niech się napatrzą, żeby potem podziwiali co zdziałałaś.
Udanej imprezki!
🥺 dziękuje Ci ❤️

Mi dentystka mowila ze teraz takie znieczulenia że nie ma to wpływu. Też ueazam że lepiej leczyć a nie z bólem chodzić.

Babki a mnie niepokoi to czasem odczucie rozciągania i ciągnięcia w dole brzucha..Czy możliwe że czuję to bardziej z racji że jednak jestem po cc?
Nie pomogę, bo mnie praktycznie nic tam nie boli, na początku miałam wrażenie że siedzi tam balon i gniecie mi wszystkie narządy, od jakiegoś czasu spokój. Oczywiście już świruje,czy u mojej fasolki wszystko ok. Wizyta dopiero 22.03.
I jeszcze to moje lepsze samopoczucie od dziś 🤔 objawy są źle nie ma ich jeszcze gorzej.

Myslalam ze Tylko ja taK mam,a jednak Ty również. Też jestem po cc i czuje wiele razy w ciągu dnia jakby chcialo mnie od środka cos rozerwać. Tak delikatnie ale jednak. I odrazu się zastanawiam co jest..

mam od przedwczoraj to samo. Też jestem po cc, ale 8 lat temu. To chyba po prostu czas taki - macica zaczyna rosnąć i się rozpychać, więzadła się naciągają...

reklama
mam od przedwczoraj to samo. Też jestem po cc, ale 8 lat temu. To chyba po prostu czas taki - macica zaczyna rosnąć i się rozpychać, więzadła się naciągają...
Ja tez 7 lat temu ale czasem czuje szczególnie na wieczor jakby mnie kto w krocze kopnął
O albo jak zakaszlę to w boku zakłuje...
Wzięłam magnez,zobaczymy
Moja wizyta też 21.03..oszaleję

Do góry