reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Dokładnie, dlatego my czekamy. Poza tym gdyby coś się stało, rodzice będą przeżywać najbardziej.
Ale i masz to wsparcie, czy w razie czego nie będzie info i smutku.Mi wiele dało jak powiedziałam mamie
Wszystko jednak zależy od rodziny i nie mnie oceniać.Kaazdy robinjak czuje na ten dany moment

reklama
Ale i masz to wsparcie, czy w razie czego nie będzie info i smutku.Mi wiele dało jak powiedziałam mamie
Wszystko jednak zależy od rodziny i nie mnie oceniać.Kaazdy robinjak czuje na ten dany moment
Właśnie, każdy robi inaczej [emoji846] Ja jestem raczej zamknięta w sobie. W październiku miałam ciążę biochemiczną i nikomu o tym nie mówiliśmy, bo uznaliśmy że tak będzie lepiej.

Mi się to w głowie nie mieści.Nie miałam tak i chyba bym nie ogarneła.
Odpoczywaj!
Ehh...
ja tak miałam wcześniej z chłopakami, ale przechodziło po progesteronie.
Teraz mam zwiekszona dawkę do 400mg x 2 dziennie i dalej jest silne krwawienie….
Staram się myśleć, ze to takie sobie hormonalne ze względu na zblizajaca się datę miesiączki, ale każde pójście to łazienki doprowadza mnie do bólu serce, a dyskomfort w podbrzuszu mocno mocno mnie wprowadza w depresje.
Najgorsze, ze kompletnie nic już więcej nie da się zrobić.

Właśnie, każdy robi inaczej [emoji846] Ja jestem raczej zamknięta w sobie. W październiku miałam ciążę biochemiczną i nikomu o tym nie mówiliśmy, bo uznaliśmy że tak będzie lepiej.
A ja poroniłam w 5tc z hakiem.Nie wiem jakbym dała rade sama...Nie mam na myśli tu znajomych i kuzynostwa ale ucze tego synka ze rodzina to jest siła i cieszymy się razem i smucimy też...
Szanuje jednak każdego stanowisko,podziwiam twoją siłę wtedy...ehh....Ok temat ciach

Załączniki

• IMG_20220308_195821.jpg
    IMG_20220308_195821.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry