reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Cześć dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza i potwierdził że pęcherzyk jest o wielkości 0,44 cm. Teraz mam 5+0. Czy ktoś w był u lekarza na takim etapie ciąży i też tak miał ? Ciekawi mnie że nie sprawdzała nic więcej.

Cześć dziewczyny byłam dzisiaj u lekarza i potwierdził że pęcherzyk jest o wielkości 0,44 cm. Teraz mam 5+0. Czy ktoś w był u lekarza na takim etapie ciąży i też tak miał ? Ciekawi mnie że nie sprawdzała nic więcej.
Ja miałam 5+1 I tak samo widział pęcherzyk I kazał właśnie przyjść tego 16

na skurcze na początku ciąży bierz nospe 80mg. Skurcze moga byc niebezpieczne w naszym stanie. Tam wszystko sie rozciaga i robi miejsce Nowemu Życiu🥰 ja jutro koncze 10tc i jestem na mega dawkach luteiny od poczatku... w każdej postaci. Dopochwowo, podjezykowo i podskornie. Najskuteczniejszy jest Lutinus 100mg(dziala jak 200mg luteiny dopochwowej) a juz jak naprawdę zle sie wchlania to mercedesem wśród proga jest prolutex.
Takie pytanie, jak rozróżniacie skurcze? Te normalne i te po których bierzecie nospe? Bo ja też czasem czuje typu lekki ból, ciągnięcia w podbrzuszu... I czasem jak na okres przez chwile. Jak odróżniacie kiedy to normalne objawy a kiedy skurcze "moga byc niebezpieczne w naszym stanie"?

Ja byłam wczoraj i mialam 5+5, pęcherzyk mial 14.9mm i zarodka jeszcze nie było. Kolejna wizytę mam 16.03 ale wydaje mi się ze ciaza jest młodsza niż 5.5.

reklama
Do góry