reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
I ja się witam,weekend to raźniej bo wszyscy w domu
Dobrze ze tydzień za nami. Ja jeszcze mam 2 czekania ale to już powoli badania jakieś zacznę robić. Mam nadzieje że weekend spokojnie minie.

No a niestety nieliczne przez 9 miesiacy nie zachorują,nie leczą zęba,nie walczą z tematami sprzed ciąży...a prawda taka że niejednokrotnie ktoś nie dba i nawet nie wie a dziecko zdrowe, gdy inna się cynamonu czy lekkiego masowania boi... ;)
Wlasnie! W punkt napisane, wiele przyszłych mam nie wie albo ma gdzies że są w ciąży a dzieciaczki zdrowe się rodzą. Z drugiej strony kiedyś nie było takiej świadomości internetu a jakoś wszyscy żyjemy:)

Dzień dobry!
Pomimo ciężkiej nocki obudziłam się rano w całkiem niezłym stanie.
Poki co mnie nie mdli jakoś mocno.
Piersi dalej bolą ale generalnie na ta chwile czuje się jakby mniej w ciąży 😂

U mnie dzisiaj niezapomniany, wspaniały poranek o dźwiękach młotka sasiada i wiertarki z rana 🥴 a tak spanie bralo jeszcze rano...

reklama
Dzień dobry!
Pomimo ciężkiej nocki obudziłam się rano w całkiem niezłym stanie.
Poki co mnie nie mdli jakoś mocno.
Piersi dalej bolą ale generalnie na ta chwile czuje się jakby mniej w ciąży 😂
Jakis postęp jest ! Fajnie
U mnie też biust bardziej łaskawy,kanapki z pomidorkiem Em zrobił i weszły...z resztą mi generalnie zawsze lepiej jak Chłopcy wszyscy w domu są. Teraz cappuccino z magnezem czeka...moze sie i ono zmieści

Dzis nauka bo w pon sprawdzian-czesci ciała i zmysły ..eh ta 1 klasa ...nudy nie ma
@makota89 co tam w szkolnych tematach u was?

Ostatnia edycja:
Do góry