reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Has.co sep.t spray lub pre.na.len tabletki do ssania.Dziewczyny co na bol gardła polecacie żeby było bezpieczne?
Betty2
No a niestety nieliczne przez 9 miesiacy nie zachorują,nie leczą zęba,nie walczą z tematami sprzed ciąży...a prawda taka że niejednokrotnie ktoś nie dba i nawet nie wie a dziecko zdrowe, gdy inna się cynamonu czy lekkiego masowania boi...Dziękuję! W ciąży to przerąbane jest z tymi chorobami
Wlasnie! W punkt napisane, wiele przyszłych mam nie wie albo ma gdzies że są w ciąży a dzieciaczki zdrowe się rodzą. Z drugiej strony kiedyś nie było takiej świadomości internetu a jakoś wszyscy żyjemyNo a niestety nieliczne przez 9 miesiacy nie zachorują,nie leczą zęba,nie walczą z tematami sprzed ciąży...a prawda taka że niejednokrotnie ktoś nie dba i nawet nie wie a dziecko zdrowe, gdy inna się cynamonu czy lekkiego masowania boi...
Betty2
...niepotrzebnie się czasem nakręcającWlasnie! W punkt napisane, wiele przyszłych mam nie wie albo ma gdzies że są w ciąży a dzieciaczki zdrowe się rodzą. Z drugiej strony kiedyś nie było takiej świadomości internetu a jakoś wszyscy żyjemy
reklama
Betty2
Jakis postęp jest ! FajnieDzień dobry!
Pomimo ciężkiej nocki obudziłam się rano w całkiem niezłym stanie.
Poki co mnie nie mdli jakoś mocno.
Piersi dalej bolą ale generalnie na ta chwile czuje się jakby mniej w ciąży
U mnie też biust bardziej łaskawy,kanapki z pomidorkiem Em zrobił i weszły...z resztą mi generalnie zawsze lepiej jak Chłopcy wszyscy w domu są. Teraz cappuccino z magnezem czeka...moze sie i ono zmieści
Dzis nauka bo w pon sprawdzian-czesci ciała i zmysły ..eh ta 1 klasa ...nudy nie ma
@makota89 co tam w szkolnych tematach u was?
Ostatnia edycja: