reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ja też mam dziś jakiś zjazd emocjonalny, nic mi się nie chce. Najchętniej bym poszła w spanko. Co do snów to ja mam bardzo realistyczne ale też i śmieszne, czasem męczą mnie koszmary ale nie jakoś często. Dziś śniło mi się że stary przyszedł do mnie z różami, bardzo czerwonymi tylko trochę zwiędłe były 😂 ale wczoraj cały dzień myślałam o tym by wywalić już kwiaty z wazonu i kupić nowe więc pewnie dlatego :D

reklama
Mam wizytę 16.03 ale nie wiem czy wytrzymam tak długo żeby zobaczyć czy wszystko gra.. siedzę w domu i wariuje przez te negatywne myśli i przeświadczenie że to jakiś sen i się obudzę. :/ ostatni poczatek okresu miałam 15.01 myślicie ze w przyszłym tygodniu widać byłoby juz serduszko? Wg kalendarza ciąży byłoby 7+1..
Będzie widać😃
I Nie wolno myśleć negatywnie!!!

Ja też mam dziś jakiś zjazd emocjonalny, nic mi się nie chce. Najchętniej bym poszła w spanko. Co do snów to ja mam bardzo realistyczne ale też i śmieszne, czasem męczą mnie koszmary ale nie jakoś często. Dziś śniło mi się że stary przyszedł do mnie z różami, bardzo czerwonymi tylko trochę zwiędłe były 😂 ale wczoraj cały dzień myślałam o tym by wywalić już kwiaty z wazonu i kupić nowe więc pewnie dlatego :D
Moje chłopy kupiły mi kwiatki a potem wchodząc do domu „ dołem” zostawili je w warsztacie, dostałam je po 2 dniach- jedna się uratowała…

byłam w aptece to tylko dała sol morska typowo dla kobiec w ciąży z olejkiem miętowym
A internista polecił sinupret i te krople
Właśnie nie mam urządzenia do inhalacji muszę pomyśleć nad zakupem nawet na przyszłość dla malucha
Ja tylko irigasin i płakanie zatok. Nawet przedwczoraj robiłam. Nic innego mi tak szybko nie pomaga. Więc też polecam.

Mam wizytę 16.03 ale nie wiem czy wytrzymam tak długo żeby zobaczyć czy wszystko gra.. siedzę w domu i wariuje przez te negatywne myśli i przeświadczenie że to jakiś sen i się obudzę. :/ ostatni poczatek okresu miałam 15.01 myślicie ze w przyszłym tygodniu widać byłoby juz serduszko? Wg kalendarza ciąży byłoby 7+1..
Już powinno być. Jeśli to rzeczywiście 7plus1 ;)

Ja om miałam 17.01, dzis mam pierwsza wizytę która przypada na 6+4 mam nadzieję że usłyszę serduszko
Jak patrzyłam na kartę poprzedniej ciąży to też byłam na wizycie dokładnie 6+4 i było już serduszko - więc mam nadzieje

byłam w aptece to tylko dała sol morska typowo dla kobiec w ciąży z olejkiem miętowym
A internista polecił sinupret i te krople
Właśnie nie mam urządzenia do inhalacji muszę pomyśleć nad zakupem nawet na przyszłość dla malucha
To możesz stary sposób, do miski wlej gorąca wodę, wlej kilka kropel olejku , pochwyl głowę i wdychaj a i przykryj sobie czymś głowę tak aby na boki ci to wzisalo 🙂 polecam mój mąż to robił jak jeszcze nie mieliśmy inhalatora. A jakie krople do nosa dostałaś ?

reklama
U jednej będzie widać u innej nie i to też będzie w porządku, nie raz czytałam że serduszko było dopiero w 8 tygodniu.
Jeżeli masz 100% pewności kiedy była owulacja to idź, ale jak masz sobie jeszcze większego stresu narobić, to lepiej cierpliwie poczekać, mówię z doświadczenia 😉

Do góry