Betty2
Fanka BB :)
Skoro masakra to odpowiedź masz,nie wiem ale ja za wiele widzialam i sama przeszłam ...a i tak medalu nikt nie daWłaśnie tez się zastanawiam czy chociaż do kwietnia nie poczekać. Ale nie wiem jak dam radę bo jest masakra.
Idąc do pracy -pracuj i nie ma że coś tam.Ok czasem ktoś asystenta dostanie czy co...ale jak masz charakter że i tak nie zwolnisz to.... U mnie w przedszkolu nie ma że ktoś za mnie maluszka ogarnie,że same rozdadzą sobie dzieci kartki..ze zrobią z plastyki, mam integrację co ma w nosie że Pani nie można w brzuszek czy nie podniesie ...To nie starszaki...A i pomijam choroby...Sama moja dyr kiedyś w 1 ciąży mnie w 4 miesiącu wywaliła na l4 bo ona odpowiedzialności nie weźmie że ospa,że bostonka...I miała rację,a i firma się nie zawaliła.
Poza tym co...Mam tam bez stanika chodzić i miec odruch wymiotny bo kotlecik mielony na obiadek...blee...No nie
Dylematy finansowe rozumiem i wszystko naprawdę Kochana...ale czasem siły na zamiary.Jestesmy ludźmi a jeden zrozumie a inny i tak obgada że "Kasia to czy to"
Ostatnia edycja: