reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Hej hej, kiedy mniej więcej zaczęły się Wam mdłości? W którym tyg?

Bo troche czekam na nie z obawą. W pierwszej ciaży miałam do 16tyg, ale nie pamiętam od kiedy😑 a teraz jestem na dość wczesnym etapie i na razie cisza..
Ja 6+6 i póki co bez typowych mdłości. Mam tak, ze nie na wszystko mam ochotę i czasami jest tak, ze spojrzę na jedzenie i wiem, ze jeśli to zjem to będzie słabo. I rano jestem na maksa głodna, wstaje z wilczym głodem i jeśli nie zjem od razu to faktycznie troszke mnie mdli 🤷🏼‍♀️

Ja 6+6 i póki co bez typowych mdłości. Mam tak, ze nie na wszystko mam ochotę i czasami jest tak, ze spojrzę na jedzenie i wiem, ze jeśli to zjem to będzie słabo. I rano jestem na maksa głodna, wstaje z wilczym głodem i jeśli nie zjem od razu to faktycznie troszke mnie mdli 🤷🏼‍♀️
To jeszcze nie jest tak źle 😁 mdłości kontrolowane😉

Hej hej, kiedy mniej więcej zaczęły się Wam mdłości? W którym tyg?

Bo troche czekam na nie z obawą. W pierwszej ciaży miałam do 16tyg, ale nie pamiętam od kiedy😑 a teraz jestem na dość wczesnym etapie i na razie cisza..
Od 5 tc ale mam nadzieje ze nie będą tyle trwaly co u ciebie bo się wykończę.
Dziewczyny a jak to z tymi paznokciami w ciąży można/nie można , robicie/nie robicie ?
Robię ale ja i tak rzadko więc nie wiem jak przy regularnym malowaniu.

reklama
Do góry