reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
@Sojka wiem co czujesz, bo sama przeszłam dwie straty. Nie ma słów, które mogłyby opisać jaka to wielka tragedia dla kobiety.
Ja zawsze pocieszałam się tym, że to dał mi los, tak musiało być, wolałam, żeby już na początku coś poszło nie tak, niż później dziecko miałoby się urodzić chore.
Przytulam mocno, pamiętaj nadzieja umiera ostatnia.

@Limonkaaa88 Twoje profilowe to Chorwacja? Dziewczyny gdzie planujecie wakacje w tym roku? ;)

Heheh tak, zgadza się, trafiłaś w punkt :) ja chciałabym Hiszpania/Portugalia samolotem, a mąż znów do Chorwacji samochodem bo samochodem łatwiej jak jest się nie zaszczepionym, no ale zobaczymy, w tamtym roku juz w styczniu miałam wszystko zarezerwowane a w tym boje sie, te ceny rosną w zastraszającym tempie, że się okaże że niedługo to będziemy siedzieć w domu chodzić do pracy i to wszystko, zero wyjazdów gdziekolwiek:/

Heheh tak, zgadza się, trafiłaś w punkt :) ja chciałabym Hiszpania/Portugalia samolotem, a mąż znów do Chorwacji samochodem bo samochodem łatwiej jak jest się nie zaszczepionym, no ale zobaczymy, w tamtym roku juz w styczniu miałam wszystko zarezerwowane a w tym boje sie, te ceny rosną w zastraszającym tempie, że się okaże że niedługo to będziemy siedzieć w domu chodzić do pracy i to wszystko, zero wyjazdów gdziekolwiek:/
Ja w zeszłym roku też zahaczyłam o Chorwacje(mój 2 gi raz już tam) -półwysep Peljesac 🥰 bo bylismy na 2 tyg tripie po Europie i nie tylko bo dojechalismy az do Macedonii i w tym roku tez planujemy ale autem po Włoszech pojeździć :D

reklama
Do góry