reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
a my mamy w planach Grecję i Hiszpanię 😉 pierwotnie w związku z mistrzostwami Świata lekarskimi miała być Portugalia, ale jednak odpadnie raczej 😄
Mam nadzieję ze ten rok będzie lepszy od poprzednich 😅 od pandemii przekladamy wizytę do mojej rodziny we Włoszech i tez mam nadzieję, ze uda nam sie w tym roku tam pojechać 😍 marzenie! Troszke sie ogrzać i zrelaksować

A ja się jakoś nakręcam. Pierwszy i trzeci czułość 25, środkowy 10. Wydaje mi się że za blade. Obecnie 34dc. Po co ja to wogole robię. Miałam jechać na badanie krwi ale pojechałam do pracy i lipa już dziś. Nie mam kiedy. Macie jakieś doświadczenie z wybarwieniem testów?

Ja wiem że lepiej do lab się udać. Wszystko wiem 😑 test dzisiejszy robiłam nie z porannego moczu.
Ja też w pierwszej ciąży miałam takie kreski, robiłam kilka różnych testów i zawsze te reski były inne, a w tej jest całkowicie inaczej, więc nie ma co porównywać. Będzie dobrze 😊

Dziewczyny powiedziałyście juz bliskim o ciąży? Jesli tak to komu i jakie byly reakcje? 😍 Ja nikomu jeszcze nie mówiłam i chyba dopóki nie usłyszę serduszka tylko mąż bedzie wiedzial i moja bliska przyjaciółka. Rodzice i tesciowie za kilka miesięcy najwcześniej 🤔 Z jednej strony chcialabym mamie chociaż powiedzieć ale mega sie boje zapeszać 😬

My w tym roku też raczej wycieczki po Polsce. Odkąd mamy swój dom, blisko jeziora, duży ogród to zawsze powtarzam, że będąc na urlopie wychowawczym czuje się tutaj jak na wakacjach 🤣

Dziewczyny powiedziałyście juz bliskim o ciąży? Jesli tak to komu i jakie byly reakcje? 😍 Ja nikomu jeszcze nie mówiłam i chyba dopóki nie usłyszę serduszka tylko mąż bedzie wiedzial i moja bliska przyjaciółka. Rodzice i tesciowie za kilka miesięcy najwcześniej 🤔 Z jednej strony chcialabym mamie chociaż powiedzieć ale mega sie boje zapeszać 😬
Moi rodzice wiedzą, nawet jakby się coś złego wydarzyło to wiem, że będą dla mnie wsparciem w trudnym czasie, a póki co cieszą się razem z nami 😊

Ja ze skrajajacą się szyjką wybrałam szpital III stopnia, bo zagrażałmi wcześniejszy poród. Wcześniej Żwirki i Wigury a teraz będę jechać na Żelazną.
Jesteś z Warszawy?
A z ciekawości czemu nie Żwirki? Pytam bo też ma III stopień, no i rodziłam tam, byłam bardzo zadowolona z właściwie wszystkiego. Opieka pełna profeska, jedynie szkoda że kangurowania nie robią tam po cc. Ale nam po wcześniejszej prośnieżone pozwolili bo byłam pierwsza tego dnia. Mąż kangurowal jak mnie zszywali i był z nami na pooperacyjnej dokąd nie przywieźli następnej po cc z maluszkiem.

Ja tak na wszelki wypadek celowałem w szpital z 3 stopniem i wiedziałam ze na pewno nie chcę Żelaznej (tyle się słyszy, ze tam cisną na SN i zwlekają z cesarką więcej niż trzeba) ani Karowej

reklama
u mnie wie pół świata już 😂 nie umiem trzymać dzioba na kłódkę 😂

Do góry