reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
a my mamy w planach Grecję i Hiszpanię 😉 pierwotnie w związku z mistrzostwami Świata lekarskimi miała być Portugalia, ale jednak odpadnie raczej 😄
Mam nadzieję ze ten rok będzie lepszy od poprzednich 😅 od pandemii przekladamy wizytę do mojej rodziny we Włoszech i tez mam nadzieję, ze uda nam sie w tym roku tam pojechać 😍 marzenie! Troszke sie ogrzać i zrelaksować

A ja się jakoś nakręcam. Pierwszy i trzeci czułość 25, środkowy 10. Wydaje mi się że za blade. Obecnie 34dc. Po co ja to wogole robię. Miałam jechać na badanie krwi ale pojechałam do pracy i lipa już dziś. Nie mam kiedy. Macie jakieś doświadczenie z wybarwieniem testów?

Ja wiem że lepiej do lab się udać. Wszystko wiem 😑 test dzisiejszy robiłam nie z porannego moczu.
Ja też w pierwszej ciąży miałam takie kreski, robiłam kilka różnych testów i zawsze te reski były inne, a w tej jest całkowicie inaczej, więc nie ma co porównywać. Będzie dobrze 😊

Dziewczyny powiedziałyście juz bliskim o ciąży? Jesli tak to komu i jakie byly reakcje? 😍 Ja nikomu jeszcze nie mówiłam i chyba dopóki nie usłyszę serduszka tylko mąż bedzie wiedzial i moja bliska przyjaciółka. Rodzice i tesciowie za kilka miesięcy najwcześniej 🤔 Z jednej strony chcialabym mamie chociaż powiedzieć ale mega sie boje zapeszać 😬

My w tym roku też raczej wycieczki po Polsce. Odkąd mamy swój dom, blisko jeziora, duży ogród to zawsze powtarzam, że będąc na urlopie wychowawczym czuje się tutaj jak na wakacjach 🤣

Dziewczyny powiedziałyście juz bliskim o ciąży? Jesli tak to komu i jakie byly reakcje? 😍 Ja nikomu jeszcze nie mówiłam i chyba dopóki nie usłyszę serduszka tylko mąż bedzie wiedzial i moja bliska przyjaciółka. Rodzice i tesciowie za kilka miesięcy najwcześniej 🤔 Z jednej strony chcialabym mamie chociaż powiedzieć ale mega sie boje zapeszać 😬
Moi rodzice wiedzą, nawet jakby się coś złego wydarzyło to wiem, że będą dla mnie wsparciem w trudnym czasie, a póki co cieszą się razem z nami 😊

Ja ze skrajajacą się szyjką wybrałam szpital III stopnia, bo zagrażałmi wcześniejszy poród. Wcześniej Żwirki i Wigury a teraz będę jechać na Żelazną.
Jesteś z Warszawy?
A z ciekawości czemu nie Żwirki? Pytam bo też ma III stopień, no i rodziłam tam, byłam bardzo zadowolona z właściwie wszystkiego. Opieka pełna profeska, jedynie szkoda że kangurowania nie robią tam po cc. Ale nam po wcześniejszej prośnieżone pozwolili bo byłam pierwsza tego dnia. Mąż kangurowal jak mnie zszywali i był z nami na pooperacyjnej dokąd nie przywieźli następnej po cc z maluszkiem.

Ja tak na wszelki wypadek celowałem w szpital z 3 stopniem i wiedziałam ze na pewno nie chcę Żelaznej (tyle się słyszy, ze tam cisną na SN i zwlekają z cesarką więcej niż trzeba) ani Karowej

reklama
u mnie wie pół świata już 😂 nie umiem trzymać dzioba na kłódkę 😂

Do góry