najbliższa dobre 50km ode mnieA jak długie masz cykle?
standard ale jak tak sie bardzo martwisz to może umów sie gdzieś prywatnie do ginekologa, masz tam jakieś prywatne kliniki blisko?
reklama
Magdalenams
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży miałam trzy testy i wszystkie bladziochy a z ciąża ok. W drugiej zrobiłam jeden i też bez szału. W tej ciąży robiłam dwa dni po terminie i były super wyraźne.A ja się jakoś nakręcam. Pierwszy i trzeci czułość 25, środkowy 10. Wydaje mi się że za blade. Obecnie 34dc. Po co ja to wogole robię. Miałam jechać na badanie krwi ale pojechałam do pracy i lipa już dziś. Nie mam kiedy. Macie jakieś doświadczenie z wybarwieniem testów?
Ja wiem że lepiej do lab się udać. Wszystko wiem test dzisiejszy robiłam nie z porannego moczu.
Ja żeby się nie stresować to oglądam ciuszki i wózki a teraz siedzę na bombie bo chociaż serce jest i na ten moment wszystko w porządku to szyjka do kontroli. Za dwa tygodnie idę na usg i zobaczę czy się skraca czy mogę spać spokojnie. A wiesz dwa tygodnie to jak wieczność.a No z dzisiaj. Byłam. Wg nich za wcześnie na usg i mam się za tydzień zgłosić. I tyle w temacie . Uuuuuu
Codziennie robić test żeby było wiadomo czy w ogóle jest po co umawiać mnie na usg.
O kurde przykro mi słońceNie ma akcji serca. Znowu... Żegnam się z Wami i życzę samych sukcesów i donoszonych ciąż
A jaką masz długość szyjki? To Twoja pierwsza ciąża? Jeśli nie to czy w poprzedniej też miałaś problem z szyjką?Ja w pierwszej ciąży miałam trzy testy i wszystkie bladziochy a z ciąża ok. W drugiej zrobiłam jeden i też bez szału. W tej ciąży robiłam dwa dni po terminie i były super wyraźne.
Ja żeby się nie stresować to oglądam ciuszki i wózki a teraz siedzę na bombie bo chociaż serce jest i na ten moment wszystko w porządku to szyjka do kontroli. Za dwa tygodnie idę na usg i zobaczę czy się skraca czy mogę spać spokojnie. A wiesz dwa tygodnie to jak wieczność.
@Sojka trzymaj się, jeszcze wszystko przed Tobą
Magdalenams
Teraz mam 2,6 cm. W poprzednich ciążach też miałam problemy ale taka długość miałam dopiero w 20 tc a nie w 7. W okolicy 30 tc skracała się do około 1,3 cm. No i dlatego też pierwsza ciąża się zakończyła w 35 tc.A jaką masz długość szyjki? To Twoja pierwsza ciąża? Jeśli nie to czy w poprzedniej też miałaś problem z szyjką?
@Sojka trzymaj się, jeszcze wszystko przed Tobą
Magdalenams
Beta jak beta. Bez przyrostu wiesz tylko ze ciąża jest.Dziewczyny, nie mam za niskiej bety?
wyszło mi dzisiaj:
854,73 mIU/ml
jestem 35dzień, czyli 5+0 dzisiaj
powtórze za 2 dni sprawdze wzrost
reklama