reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
A ja się jakoś nakręcam. Pierwszy i trzeci czułość 25, środkowy 10. Wydaje mi się że za blade. Obecnie 34dc. Po co ja to wogole robię. Miałam jechać na badanie krwi ale pojechałam do pracy i lipa już dziś. Nie mam kiedy. Macie jakieś doświadczenie z wybarwieniem testów?

Ja wiem że lepiej do lab się udać. Wszystko wiem 😑 test dzisiejszy robiłam nie z porannego moczu.
Ja w pierwszej ciąży miałam trzy testy i wszystkie bladziochy a z ciąża ok. W drugiej zrobiłam jeden i też bez szału. W tej ciąży robiłam dwa dni po terminie i były super wyraźne.
a No z dzisiaj. Byłam. Wg nich za wcześnie na usg i mam się za tydzień zgłosić. I tyle w temacie . Uuuuuu
Codziennie robić test żeby było wiadomo czy w ogóle jest po co umawiać mnie na usg.
Ja żeby się nie stresować to oglądam ciuszki i wózki :D a teraz siedzę na bombie bo chociaż serce jest i na ten moment wszystko w porządku to szyjka do kontroli. Za dwa tygodnie idę na usg i zobaczę czy się skraca czy mogę spać spokojnie. A wiesz dwa tygodnie to jak wieczność.

Ja w pierwszej ciąży miałam trzy testy i wszystkie bladziochy a z ciąża ok. W drugiej zrobiłam jeden i też bez szału. W tej ciąży robiłam dwa dni po terminie i były super wyraźne.

Ja żeby się nie stresować to oglądam ciuszki i wózki :D a teraz siedzę na bombie bo chociaż serce jest i na ten moment wszystko w porządku to szyjka do kontroli. Za dwa tygodnie idę na usg i zobaczę czy się skraca czy mogę spać spokojnie. A wiesz dwa tygodnie to jak wieczność.
A jaką masz długość szyjki? To Twoja pierwsza ciąża? Jeśli nie to czy w poprzedniej też miałaś problem z szyjką?
@Sojka trzymaj się, jeszcze wszystko przed Tobą

A jaką masz długość szyjki? To Twoja pierwsza ciąża? Jeśli nie to czy w poprzedniej też miałaś problem z szyjką?
@Sojka trzymaj się, jeszcze wszystko przed Tobą
Teraz mam 2,6 cm. W poprzednich ciążach też miałam problemy ale taka długość miałam dopiero w 20 tc a nie w 7. W okolicy 30 tc skracała się do około 1,3 cm. No i dlatego też pierwsza ciąża się zakończyła w 35 tc.

Dziewczyny, nie mam za niskiej bety? :(
wyszło mi dzisiaj:

854,73 mIU/ml
jestem 35dzień, czyli 5+0 dzisiaj

powtórze za 2 dni sprawdze wzrost

reklama
Hej.
Byłam z mężem po części do auta i po drodze była fabryka Szumisiów i skręciliśmy żeby zakląć rzeczywistość 🤦.
Kupiliśmy szumiącego króliczka 🥰 Screenshot_2022-02-17-13-16-37-847_com.android.chrome~2.jpg

Do góry