reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

No niestety cudu nie było. Beta spadła do trochę ponad 100. Żadnych krwawień ani bólu, ale lekarze liczą, że to co widzieli w mscicy to jednak ten zatrzymany pęcherzyk. Mam liczyc, że sama się oczyszcze i zrobić betę w piątek by upewnić się, że spada. Żegnam się jednak w takim razie, dziewczyny. Niestety znowu ciąża okazała się dla mnie nieszczęśliwa. Teraz to bym już chciała tylko by faktycznie nie była pozamaciczna i bym sama się jakos niedługo oczyściła.
Tak mi przykro Nelka… Wysyłam dużo ciepła 😔

reklama
Ja też mam masakryczne mdlosci. Praktycznie od rana do wieczora. Nie mogę pić bo jest jeszcze gorzej. W poprzednich ciążach tak źle nie było.

No niestety cudu nie było. Beta spadła do trochę ponad 100. Żadnych krwawień ani bólu, ale lekarze liczą, że to co widzieli w mscicy to jednak ten zatrzymany pęcherzyk. Mam liczyc, że sama się oczyszcze i zrobić betę w piątek by upewnić się, że spada. Żegnam się jednak w takim razie, dziewczyny. Niestety znowu ciąża okazała się dla mnie nieszczęśliwa. Teraz to bym już chciała tylko by faktycznie nie była pozamaciczna i bym sama się jakos niedługo oczyściła.

Bardzo mi przykro. Tak nie powinno być. Bądź silna. Kiedyś przytulisz swoje szczęście. Życzę Ci Tego z całego serca ❤️

przykro mi! Daj znać jak się czujesz i co z Tobą za jakiś czas 😘

u nas też z Lublina sporo dziewczyn jeździ na Żelazną, ale tam jest chyba też Dom Narodzin
Tak. Chociaż teraz na Madalińskiego tez jest.
Gdybym mogła rodzic naturalnie to na pewno bym się zdecydowała na dom narodzin. Ale jeśli SN, ale z pomocą medyczną i państwowo to na pewno Żwirki.

bardzo , bardzo mi przykro . :( trzymaj się, choć słowa to teraz ma mało. ❤️

reklama
Z resztą ja też rodziłam w szpitalu z fajnymi położnymi a mi się trafiła mocno średnia. A przy pierwszym porodzie w innym szpitalu z kolei miałam chyba najmilszą z tamtej porodówki. Wszystko zależy jak się trafi

Do góry