Tojestemja
Fanka BB :)
ale dziewczyny pisały że to nic poważnego, bo też pytałam. Wiec może nie mamy co siebie winić?Mnie właśnie w chwili stresu mocno zakuł jajnik i w pochwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale dziewczyny pisały że to nic poważnego, bo też pytałam. Wiec może nie mamy co siebie winić?Mnie właśnie w chwili stresu mocno zakuł jajnik i w pochwie
Wiadomo jak to człowiek, nie przemyśli, a później się stresujeale dziewczyny pisały że to nic poważnego, bo też pytałam. Wiec może nie mamy co siebie winić?
Super ale najważniejszy jest przyrost który dzisiaj masz dzień cyklu?przyszły wyniki beta 68.55 co myślicie ? ( pierwsza ciąża dlatego taka przerażona jestem )
Powtórz po 48 i będziesz widziała jaki przyrost( są kalkulatory do sprawdzenia).przyszły wyniki beta 68.55 co myślicie ? ( pierwsza ciąża dlatego taka przerażona jestem )
masz rację. Nie można się winić za to i myśleć tylko że mogło się coś zrobić dzidzi przez stres. Czasem w ciąży kobiety przeżywają najgorsze dramaty życiowe i rodzą zdrowe dzieci.Dziewczyny, spokojnie bo się wykończycie przez swoje myśli do końca ciąży! Nie raz i nie dwa kobiety przeżywały stresy w ciąży i nic złego się nie działo. Ponoć przy dużym stresie może pojawić się plamienie. Ja na samym początku ciąży, też nim jeszcze wiedziałam że jestem w ciąży miałam masę stresujących momentów (bo taką mam pracę ) budzenie telefonami w nocy w pracy, co zawsze powoduje mega stres i wyrzut kortyzolu i na razie jest wszystko ok, żadnych nawet plamień nie miałam. Na szczęście już jestem na zwolnieniu bo przewlekły stres jest dużo gorszy niż takie pojedyncze sytuacje.
ja jutro!Ja w środę!
30 dcSuper ale najważniejszy jest przyrost który dzisiaj masz dzień cyklu?
Zależy od sytuacji.Super informacje z dziś, dobrze się to czyta . Dziewczyny czy wizyty są co dwa tygodnie czy zależy to od rozwoju sytuacji?
Ja mam auto na warsztacie od dwóch tygodni, czekamy na jedną część i się doczekać nie możemy, na szczęście mamy w pogotowiu poleneza więc sobie radzimyJa za to mam okropny dzień. Zepsuło nam się auto i bardzo się zdenerwowałam, bo akurat było nam potrzebne. Teraz żałuję, że tak zareagowałam, że nie próbowałam bardziej ze spokojem do tego podejśc. Martwię się, że zaszkodziłam sobie i dziecku