reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

muszę to wypróbować, bo w żadne spodnie się nie dopinam . Już mam 3 kg na plusie.[emoji15] wczoraj mi lekarz mówił, że to normalne i woda mi się zatrzymuje.
też się zdziwilam że się już w spodnie z pracy nie dopinam [emoji51] a że do najchudszych nie należe to trochę mnie to zasmuciło [emoji25]

reklama
muszę to wypróbować, bo w żadne spodnie się nie dopinam . Już mam 3 kg na plusie.😳 wczoraj mi lekarz mówił, że to normalne i woda mi się zatrzymuje.
U mnie to samo , 2.5 kg na plusie 😔 trochę w szoku jestem ze wzrost wagi tak szybko się zaczął… echh ta naiwność pierwszej ciąży 😂

Właśnie zadzwoniła do mnie moja gin. Cytologia źle wyszła, dostałam antybiotyk... Jejku jak ja tęsknię za moją pierwszą ciążą. Żadnych komplikacji, tylko fatalne samopoczucie. Żyłam spokojnie, pracowałam z niczego nie rezygnowałam a teraz ciągle coś... To u mnie tak się zaczyna weekend... Mam nadzieję że u Was lepiej! Tym bardziej że chyba dzisiaj szansa na ładną pogodę :-)

Właśnie zadzwoniła do mnie moja gin. Cytologia źle wyszła, dostałam antybiotyk... Jejku jak ja tęsknię za moją pierwszą ciążą. Żadnych komplikacji, tylko fatalne samopoczucie. Żyłam spokojnie, pracowałam z niczego nie rezygnowałam a teraz ciągle coś... To u mnie tak się zaczyna weekend... Mam nadzieję że u Was lepiej! Tym bardziej że chyba dzisiaj szansa na ładną pogodę :-)
trzymaj się kochana, będzie dobrze

Hej dziewczyny, widze że forum tętni życiem, ja to w tygodniu zalatana jestem bo ogarniam te moje dwa wariaty i pracuje zdalnie, dopiero w weekend kiedy mąż w domu mam troche czasu dla siebie, ale nie narzekam, bo przynajmniej głupie myśli mnie nie nachodzą.
Zastanawiam sie co to z moim pierwszym usg zrobić, czy czekać do 13 tyg. czy gdzieś sie umawiać prywatnie wcześniej. Niestety prowadzenie ciąży w UK mocno odbiega od tego w Polsce i najlepiej by było jakbym była swoim własnym lekarzem 😄
Coś tu było u urodzinach, ja też z sierpnia, kończę 35.
A swoją drogą naliczyłam że jest już nas ponad 30 😁 fajnie byłoby gdzieś zrobić jakąś liste i kto na kiedy ma termin.

Mnie też jak wzdęło "na okres" tak zostało i tak się czuje cały czas jak balon.

My mamy kota i tydzień przed pozytywnym testem wymęczyłam na mezu rezerwację w hodowli drugiego kota😁

mnie tez ciagle wzdyma i ciagle się czuje jak na okres.. 😬

jeśli chodzi o psy to moja suczka była ogromnie zazdrosna w pierwszych miesiącach. Teraz jest ciut lepiej ale wciąż wiele do życzenia.

Zrobiłam dzisiaj betę. Jako ze wizyta dopiero 2 marca to postanowiłam ją robić raz w tyg.

Dobrego weekendu 😁

dobrze, ze to wyłapaliście ✊🏽

reklama
Do góry