reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Mi bardzo szybko skacze temperatura i to pod 39. Biorę paracetamol ale wiem ze nie powinnam brać dłużej niż 3 dni a jutro właśnie będzie 3... Pije ten *spam* i jakieś naturalne rzeczy typu czosnek z miodem i mlekiem ale też nie chce przesadzać. No boję się strasznie naprawdę....
P*r*e*n*a*l*e*n

reklama
A tak swoją drogą macie jakieś zwierzaki w domu? Zmieniłam w końcu awatara bo mam zamiar mimo obaw zostać na tej grupie na długo :D Moja kicia rasy ragdoll za tego rudego kota dałaby mi popalić :D
Tak - świnkę morską, patyczaki, rybki i pieska.
Póki co żadnych zmian w zachowaniu 😂 szczególnie patyczaków 😂

Moja kiciunia też zero zmian, choć ona ma specyficzny charakter bo lubi być blisko ale nie za blisko :D aczkolwiek jak poroniłam to przychodziła i sie ocierała więc może rzeczywiście zwierzęta coś czują :D Ja to ją traktowałam do tej pory jak dzidzie bo usiedzi tylko na rękach jak się ją lula i nosi a jak się zatrzymam lub usiąde to się wyrywa :)

U mnie tez wizyta wczoraj potwierdził 5 tydzień i we wtorek kolejna, lekarz powiedział ze wypisze skierowanie na badanie krwi, i naciskał na zwolnienie żebym już poszła, tyle ze czuje się dobrze i nie chce póki co siedzieć w domu,

Moja kiciunia też zero zmian, choć ona ma specyficzny charakter bo lubi być blisko ale nie za blisko :D aczkolwiek jak poroniłam to przychodziła i sie ocierała więc może rzeczywiście zwierzęta coś czują :D Ja to ją traktowałam do tej pory jak dzidzie bo usiedzi tylko na rękach jak się ją lula i nosi a jak się zatrzymam lub usiąde to się wyrywa :)
Mój kociak po poronieniu to tez był mój towarzysz. Krok w krok ze mną, spał wtulony całe noce, jak siedziałam i płakałam to siedział ze mną i patrzył, wchodził pod rękę. Mądre te zwierzaki 😊

reklama
Mi bardzo szybko skacze temperatura i to pod 39. Biorę paracetamol ale wiem ze nie powinnam brać dłużej niż 3 dni a jutro właśnie będzie 3... Pije ten *spam* i jakieś naturalne rzeczy typu czosnek z miodem i mlekiem ale też nie chce przesadzać. No boję się strasznie naprawdę....
Ja też się okropnie bałam, przez kaszel miałam mega skurcze w podbrzuszu. Pomógł mi syrop z cebuli. I bardzo dużo odpoczywałam. Jak masz wątpliwości to zawsze możesz skontaktować się z lekarzem rodzinnym

Do góry