reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja też z tych starszych bo 34 w sierpniu;) ale też się czuję jak mlody bóg jak 18stka hehe ;)
Z witamin będę brać mama dha premium, brałam je w pierwszej ciąży i teraz kilka op mi zostało po ostatniej stracie także na kilka miesięcy mam z głowy.
Ja narazie chyba najpóźniejszy termin mam bo u mnie dopiero 4+1 ;)
oo kolejna z sierpnia 😄 którego?

Ja trzecia dawka zaszczepiłam się jak już byłam w, ciąży.. Tzn jeszcze nie wiedziałam, że w niej jestem, w sobotę szczepienie a we środę test i buum.

Ale mnie męczą dziś mdłości i zawroty głowy … tragedia … macie może wzdęcia ? Ja normalnie brzuch jak w 5 miesiącu :( strasznie uciążliwe.. w pracy siedzę z rozpiętymi spodniami ciagle 😅😅a z witamin to ja biorę mama dha plus - w sumie zaczęłaś już jakieś 5 -6 msc temu :)

Ale mnie męczą dziś mdłości i zawroty głowy … tragedia … macie może wzdęcia ? Ja normalnie brzuch jak w 5 miesiącu :( strasznie uciążliwe.. w pracy siedzę z rozpiętymi spodniami ciagle 😅😅a z witamin to ja biorę mama dha plus - w sumie zaczęłaś już jakieś 5 -6 msc temu :)
Ja pomimo wczesnej ciąży mam mega wzdęty brzuch od 3 dni. Myślałam, że to od luteiny, którą pierwszy raz w życiu biorę a może jednak nie :p

Ja właśnie też mam strasznie wzdęty brzuch, a wcale dużo nie jem. Jak na siebie patrzę w lustrze to aż się boję co to będzie za 2-3 miesiące i później.

Mega wiadomości z Waszych wizyt! Ciesze się mocno i bardzo Wam gratuluje! Właśnie, dodawajcie koniecznie zdjęcia, chętnie wszystkie się pozachwycamy Waszymi fasolkami, czekając na nasze fotki 🙈
Moja wizyta dopiero 24.02 a już tak przebieram nogami 😬😬😬 doczekać się nie mogę 😎

Ja też od razu po szczepieniu zaszłam w ciążę
Ja miałam drugą dawkę 2 dni przed okresem(test był negatywny) i ten cykl wydłużył mi się o tydzień! Gdzie mi się to NIGDY nie zdarzało. I po tym dłuuuugim cyklu miałam jeszcze jeden okres i to był cykl w którym zaszłam :) Więc w sumie jeden pełny cykl i w kolejnym zaszłam (co prawda że wspomaganiem stymulacją, mimo własnych owulacji, ale cóż:)) A tak długo się nie szczepiłam że względu na możliwą potencjalną ciążę... 😆 Trzeba było to zrobić wcześniej i zaoszczędzić sobie wielu mcy bezowocnych starań 😆

reklama
Do góry