reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

oo kolejna z sierpnia 😄 którego?

Ja trzecia dawka zaszczepiłam się jak już byłam w, ciąży.. Tzn jeszcze nie wiedziałam, że w niej jestem, w sobotę szczepienie a we środę test i buum.

Ja miałam dokładnie tak samo, w sobotę szczepienie, a w środę pozytywny test 😀
Trochę się tym przejęłam, bo niby zaleca się szczepić w drugim trymestrze, ale zrobiłam research, który mnie trochę uspokoił i mam nadzieję że wszystko będzie w porządku.

A tak swoją drogą macie jakieś zwierzaki w domu? Zmieniłam w końcu awatara bo mam zamiar mimo obaw zostać na tej grupie na długo :D Moja kicia rasy ragdoll za tego rudego kota dałaby mi popalić :D

Ja też mam kota, ale dachowca 😃 czekam, kiedy zauważy że coś się u mnie zmieniło, bo ponoć zwierzaki to szybko wyczuwają, ale na razie nie widzę zmian w zachowaniu 😃

reklama
Trochę się tym przejęłam, bo niby zaleca się szczepić w drugim trymestrze, ale zrobiłam research, który mnie trochę uspokoił i mam nadzieję że wszystko będzie w porządku.

Ja też mam kota, ale dachowca 😃 czekam, kiedy zauważy że coś się u mnie zmieniło, bo ponoć zwierzaki to szybko wyczuwają, ale na razie nie widzę zmian w zachowaniu 😃
Ja mam całą gromadę przygarniętych psów i kotów. I jeden pies, który jest ze mną najbliżej już się zorientował, nie opuszcza mnie na krok i nie dopuszcza do mnie nikogo poza jednym kotem, które traktuje jak swoje dziecko ;)

Ja również mam kota w domu, rudego brytyjczyka ❤️ Póki co tez większych zmian nie widzę u niego 🤷🏼‍♀️

A tak swoją drogą macie jakieś zwierzaki w domu? Zmieniłam w końcu awatara bo mam zamiar mimo obaw zostać na tej grupie na długo :D Moja kicia rasy ragdoll za tego rudego kota dałaby mi popalić :D
Ja mam 3 psy! ❤️ Kundelki ze schroniska, kochane parówki
Nie widzę żadnych zmian w zachowaniu 🤷‍♀️

Jak tylko usiądę wygląda to tak:

Załączniki

• B973A49B-3186-4081-8471-5C82ADE7BBB7.jpeg
    B973A49B-3186-4081-8471-5C82ADE7BBB7.jpeg
    108,3 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Rozmawiałam wczoraj z ginem na temat covidu bo też przeszłam w ciąży i powiedział że na tak wczesnym etapie choroba nie ma potencjalnego wpływu na rozwój ciąży. Ja przeszłam codiv ze średnimi objawami tym razem, szybko minęło na szczęście. Mam nadzieję że u Ciebie też tak będzie! :)
Mi bardzo szybko skacze temperatura i to pod 39. Biorę paracetamol ale wiem ze nie powinnam brać dłużej niż 3 dni a jutro właśnie będzie 3... Pije ten *spam* i jakieś naturalne rzeczy typu czosnek z miodem i mlekiem ale też nie chce przesadzać. No boję się strasznie naprawdę....

Do góry