reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja też z tych starszych bo 34 w sierpniu;) ale też się czuję jak mlody bóg jak 18stka hehe ;)
Z witamin będę brać mama dha premium, brałam je w pierwszej ciąży i teraz kilka op mi zostało po ostatniej stracie także na kilka miesięcy mam z głowy.
Ja narazie chyba najpóźniejszy termin mam bo u mnie dopiero 4+1 ;)
oo kolejna z sierpnia 😄 którego?

Ja trzecia dawka zaszczepiłam się jak już byłam w, ciąży.. Tzn jeszcze nie wiedziałam, że w niej jestem, w sobotę szczepienie a we środę test i buum.

Ale mnie męczą dziś mdłości i zawroty głowy … tragedia … macie może wzdęcia ? Ja normalnie brzuch jak w 5 miesiącu :( strasznie uciążliwe.. w pracy siedzę z rozpiętymi spodniami ciagle 😅😅a z witamin to ja biorę mama dha plus - w sumie zaczęłaś już jakieś 5 -6 msc temu :)

Ale mnie męczą dziś mdłości i zawroty głowy … tragedia … macie może wzdęcia ? Ja normalnie brzuch jak w 5 miesiącu :( strasznie uciążliwe.. w pracy siedzę z rozpiętymi spodniami ciagle 😅😅a z witamin to ja biorę mama dha plus - w sumie zaczęłaś już jakieś 5 -6 msc temu :)
Ja pomimo wczesnej ciąży mam mega wzdęty brzuch od 3 dni. Myślałam, że to od luteiny, którą pierwszy raz w życiu biorę a może jednak nie :p

Ja właśnie też mam strasznie wzdęty brzuch, a wcale dużo nie jem. Jak na siebie patrzę w lustrze to aż się boję co to będzie za 2-3 miesiące i później.

Mega wiadomości z Waszych wizyt! Ciesze się mocno i bardzo Wam gratuluje! Właśnie, dodawajcie koniecznie zdjęcia, chętnie wszystkie się pozachwycamy Waszymi fasolkami, czekając na nasze fotki 🙈
Moja wizyta dopiero 24.02 a już tak przebieram nogami 😬😬😬 doczekać się nie mogę 😎

Ja też od razu po szczepieniu zaszłam w ciążę
Ja miałam drugą dawkę 2 dni przed okresem(test był negatywny) i ten cykl wydłużył mi się o tydzień! Gdzie mi się to NIGDY nie zdarzało. I po tym dłuuuugim cyklu miałam jeszcze jeden okres i to był cykl w którym zaszłam :) Więc w sumie jeden pełny cykl i w kolejnym zaszłam (co prawda że wspomaganiem stymulacją, mimo własnych owulacji, ale cóż:)) A tak długo się nie szczepiłam że względu na możliwą potencjalną ciążę... 😆 Trzeba było to zrobić wcześniej i zaoszczędzić sobie wielu mcy bezowocnych starań 😆

reklama
Do góry