Aha to ja nie zauważyłam róźnicy w wyglądzie piersi Rozumiem, trzymam kciukiJa tylko piersi jakieś ładniejsze i tkliwe. No i brak @ a zawsze co do dnia z rana przychodził. Jutro jade na betę i później w czwartek ale zacieram rączki
reklama
spokojnie! Nie nakręcaj się! To najgorsze co możesz zrobić teraz! Ja teraz co prawda nie mierze ale w poprzedniej ciąży też mi spadła i było 36,7-36,8 i mimo tego wszystko było ok! To że temperatura spadła nie oznacza że od razu dzieje się coś złego.. A jak się nakręcamy to organizm wariuje.. Połóż się, odpocznij, zrelaksuj i staraj się nie myśleć, oddychajDopadła mnie załamka Zmierzyłam temperaturę i spadła poniżej 37, przy czym od dnia owulacji cały czas się utrzymywała na poziomie 37,4. Jestem przerażona i spodziewam się najgorszego Proszę trzymajcie za mnie kciuki, strasznie się boje
Tinulka
Moderator
Dwie bety wystarczaA jeśli zrobię w środę kolejna kontrolna betę i będzie okej, to według Was w piątek tez mam robić jeszcze jedna dla sprawdzenia ?
Tojestemja
Fanka BB :)
Chyba w tym tygodniu sporo z nas ma swojego pierwsze usg ?
angelika9403
Ja dzisiajChyba w tym tygodniu sporo z nas ma swojego pierwsze usg ?
Paatrycja
@angelika9403 to trzymamy kciuki i daj znać jak będziesz po
reklama
Tojestemja
bardzo! Dziś mam takiego nerwa. Wszyscy mnie drażnią. Nawet mąż pytał mnie co taka osa jestem. I od 3 dni mam wstręt do kawy. Ja kawoszDziewczyny czujecie rozdrażnienie? Ja od wczoraj mam tak silne napięcie jak przy PMS