reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Hej Dziewczyny!
Od poniedziałku pobolewa mnie podbrzusze ale w sytuacjach, w których się zdenerwuje. Czuje takie, jakby spięcie w podbrzuszu. W pierwszej ciąży nie pamiętam, żebym tak miała.

Co do objawów to mam uczucie gorzkiego smaku w ustach, tkliwości piersi i od 2 dni wzmożone pragnienie. Piję, jak smok… czy ktoś ma podobnie?

Hej Dziewczyny!
Od poniedziałku pobolewa mnie podbrzusze ale w sytuacjach, w których się zdenerwuje. Czuje takie, jakby spięcie w podbrzuszu. W pierwszej ciąży nie pamiętam, żebym tak miała.

Co do objawów to mam uczucie gorzkiego smaku w ustach, tkliwości piersi i od 2 dni wzmożone pragnienie. Piję, jak smok… czy ktoś ma podobnie?
Te pobolewania w podbrzuszu to niestety chyba normalne bo ja też odczuwam. Który masz dzisiaj dokładnie tydzień??

@em_gie to normalne objawy🙂z piciem mam identycznie, gorzki smak miałam w poprzedniej ciąży 😉

Dziewczyny trzeba myśleć pozytywnie! Stres nie pomoże nam w niczym, to że objawy jakby ustąpiły to wcale nie musi znaczyć coś złego, te ustąpiły a zaraz pojawia się kolejne 🙂 trzymam mocno kciuki za każdą z nas i mam nadzieję, że bedzie dobrze wszystko ❤️✊✊

Super ze masz możliwość podjechać. Staraj się nie stresowac. Wiem że to nie jest latwe :( mocne te plamienia??
Ciężko powiedzieć...plamienia są mocniejsze ..ale przeważnie przy poprzednich stratach bolały mnie jajniki jak na okres ..tu jeszcze tego bólu nie ma..jestem dosłownie ogłupiała ..

reklama
Dziewczyny, a ja mam takie pytanko. Czy jesteście aktywne fizycznie? Ja do tej pory chodziłam na siłownię, basen, squasha. Wcześniej dużo przytyłam przez Hashimoto i od niedawna właśnie przez aktywność fizyczną, waga zaczęła spadać. Tak się wkręciłam w siłownię, że nie chciałabym z tego rezygnować ale trochę się boję. W sobotę dałam sobie wycisk na siłce, a w poniedziałek dowiedzialam się o ciąży i już nie poszłam. Ciekawa jestem jak to jest u Was. Korci mnie żeby poćwiczyć trochę :)

Do góry